Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП избира нов председател на 26 септември

Политика

БСП избира нов председател на 26 септември

Снимка:

Кандидатите за председател на БСП се регистрират от ЦКПИ в срок до 21 август

Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на БСП (ЦКПИ) възобнови своята дейност, съобщиха от "Позитано", откъдето уточниха, че работата е подновена в четвъртък.

На своето първо заседание след края на извънредното положение в страната комисията актуализира хронограмата за избора на председател на БСП. Промяната в хронограмата се наложи след временното спиране на отчетно-изборната кампания поради епидемичната обстановка в страната. След решение на НС на БСП от 29 май отчетно-изборната кампания е подновена и е насрочена нова дата за провеждане на вота за председател на партията – на 26 септември 2020 г.

Според актуализираната хронограма всички непроведени общински (районни) конференции и общи събрания трябва да се проведат в срок до 16 август 2020 г. Кандидатите за председател на БСП се регистрират от ЦКПИ в срок до 21 август. Предизборната кампания стартира на 27 август 2020 г. – 30 дни преди изборния ден.  


Коментари (2)

Бай Гроздан Ногу искам стрина Курна пак да я изберат! Легнала ми е на сърцето като свинкя на шосето! Тя както може да ги загроби, никой друг няма да може, защото е минала висшата политическа школа по разбиване на партии, водена от легендарния дръгалефски биволар, с хиндустанския произход и с лилавите бърни! Венсеремос, дрОгаре и дрОгарке! Ернесто Че Гобара!
06.06.2020 17:56 / Отговор
Джедай Тотю Бай Гроздане, ма недей така, я виж Киро Контрабандиро как умно гледа – като перуански лешояд! Ти к‘во мислиш, че той няма да може да свърши тая работа със загробването по-убаво и от стрина Курна ли? Даже ще я тури на фурна – с едно лимонче в дзурлата!
06.06.2020 20:12

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още