Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП изключи от партията депутатът Иван Иванов

Политика

БСП изключи от партията депутатът Иван Иванов

БСП изключи от партията депутатът Иван Иванов - Tribune.bg
Снимка:

БСП изключи от партията депутата от Варна Иван Д. Иванов, съобщиха социалистите. Причината за това е съучастие в побой над Валентин Вълчев – председател на ОбС на БСП в Долни Чифлик.

Всичко тръгнало от заседание на местното Младежко обединение в Долни Чифлик, което трябвало да си избере председател на 20 октомври. Там бил посочен кандидат за мястото, сочен за близък на Борислав Гуцанов. Настанал скандал, тъй като мнозинството било съставено от хора на Иванов. Те прекратили заседанието и поискали изясняване на легитимността на кандидатите. За целта извикали Вълчев. След това въпросният местен лидер бил пребит, съобщи преди време Лупа.бг.

БСП няма да толерира поведение несъвместимо с морала и законите на страната. Това се казва в декларация, изпратена до медиите от БСП.

По препоръка на Общопартийната контролна комисия Националният съвет на БСП взе решение да изключи от партията Иван Д. Иванов – народен представител от Варна.

Градската организация във Варна свали доверието от Иванов веднага след посегателството върху Вълчев.

По случая има образувано досъдебно производство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Иво А така и, без това бсп на никого не помага никога, а единствено си гледат личното удоволствие!С бсп и, без тях си е все една съща!Винаги пречат и, никога с нищо не помагат по тактиката на кгб!
05.12.2020 13:34 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети