Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП: Мерките на правителството са опит да си купи малко време

Политика

БСП: Мерките на правителството са опит да си купи малко време

Снимка:

„Опит на правителството да си купи още малко време“. Така депутатът от БСП Кристиан Вигенин определи социално-икономическия пакет от мерки, който правителството предложи за преодоляване на COVID-кризата, предаде БГНЕС.

„Предложените мерки по-скоро разглеждаме като прах в очите на хората, защото основната им цел е оцеляване на правителството, още малко и по възможност успокояването на страстите в българското общество“, смята Вигенин.

Според него, от началото на кризата през месец март до сега, правителството прилага единствено „несвързани помежду си мерки“ и „мерки на парче“, а те нямали ясно определена цел.

„Раздават се пари в различни посоки, без да е ясно тези пари от къде точно ще дойдат. Обяснението за „мазнинките“ ни се струва малко несериозно, защото, в края на краищата, това са средства на българските данъкоплатци. По-важното е, че не е важно каква е крайната цел, която правителството иска да постигне с тези мерки“, коментира още той.  

 


Коментари (2)

plebs Чудесен начин правителството да си купи каквото и да е. Повече пари за пенсионери и медицински работници, отстъпки за пострадалите от китайския вирус и т.н.

Алтернативата на БКП я знаем. Кражба на пари от данъкоплатците и държавата, раздаване на част от тези пари на лихвари, тартори и подобни за да доведат кой 5, кой 50 гласоподаватели за продължаване на кражбата. Аре.
28.07.2020 16:22 / Отговор
случаен Тези комунистически партии няма ли най-после да ги забраним за престъпления срещу нацията и човечеството
Не стига, че надробиха тази мъртво родена демокрация в България ами и на всичкото отгоре непрекъснато говорят глупости.

Не виждат ли, че правителството на ГЕРБ създаде уникалния шанс за България, ако използва умно огромните (за нас) фондове на ЕС и приемането ни в Европейската банкова система само за 3-4 години да подобри значително икономиката и стандарта на хората .... ама не - те не искат Европа те искат Евразия
28.07.2020 16:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още