Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП обсъжда да подкрепи Костадин Костадинов за кмет на Варна

Политика

БСП обсъжда да подкрепи Костадин Костадинов за кмет на Варна

Снимка:

Борислав Гуцанов е оттеглил кандидатурата си

Председателят на предизборния щаб на БСП и заместник-председател на партията Кирил Добрев присъства във Варна на градската конференция на социалистите, посветена на одобряването на листата за общински съветници и кандидатурата за кмет на морската столица. Според него председателят на градския съвет Борислав Гуцанов трябва да поеме отговорността и да "поведе партията напред" със "силната си кандидатура" за кметския пост, съобщава БНР.

Стана ясно обаче, че Борислав Гуцанов е оттеглил кандидатурата си за кмет на Варна и на конференцията снощи е обсъдено предложение председателят на партия „Възраждане” Костадин Костадинов да бъде подкрепен от социалистите във Варна като кандидат за кмет.

Очаква се след пленума на БСП в София на 15 септември да бъде оповестена официално кандидатурата на социалистите за морската столица.  


Коментари (3)

Деменко Само до преди 3,4 месеца тръбяха колко не са едно цяло и не се подкрепят по време на смешните протести...
12.09.2019 16:02 / Отговор
Дора Костадинов е човек на Нинова.Винаги плътно до нея.Това,че има почти фашистки убеждения няма никакво значение.....Защо Варна да издига Костадинов?Може и без кмет да мине БСП....По-добре пред краен националист......Срам и позор за партията.До къде се докарахме?Варна да не може да намери един честен социалист та опира до ф.....
12.09.2019 16:45 / Отговор
Похвално за БСП! Костадин Костадинов е честно момче, никога не предаде избирателите си. Мястото му е в БСП, това е стратегически съюз за опазването на България от чуждите окупатори в НАТО и ЕС.

КОСТАДИНЕ, С ТЕБ СМЕ!
12.09.2019 18:37 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още