Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП обсъжда да подкрепи Костадин Костадинов за кмет на Варна

Политика

БСП обсъжда да подкрепи Костадин Костадинов за кмет на Варна

БСП обсъжда да подкрепи Костадин Костадинов за кмет на Варна - Tribune.bg
Снимка:

Борислав Гуцанов е оттеглил кандидатурата си

Председателят на предизборния щаб на БСП и заместник-председател на партията Кирил Добрев присъства във Варна на градската конференция на социалистите, посветена на одобряването на листата за общински съветници и кандидатурата за кмет на морската столица. Според него председателят на градския съвет Борислав Гуцанов трябва да поеме отговорността и да "поведе партията напред" със "силната си кандидатура" за кметския пост, съобщава БНР.

Стана ясно обаче, че Борислав Гуцанов е оттеглил кандидатурата си за кмет на Варна и на конференцията снощи е обсъдено предложение председателят на партия „Възраждане” Костадин Костадинов да бъде подкрепен от социалистите във Варна като кандидат за кмет.

Очаква се след пленума на БСП в София на 15 септември да бъде оповестена официално кандидатурата на социалистите за морската столица.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Деменко Само до преди 3,4 месеца тръбяха колко не са едно цяло и не се подкрепят по време на смешните протести...
12.09.2019 16:02 / Отговор
Дора Костадинов е човек на Нинова.Винаги плътно до нея.Това,че има почти фашистки убеждения няма никакво значение.....Защо Варна да издига Костадинов?Може и без кмет да мине БСП....По-добре пред краен националист......Срам и позор за партията.До къде се докарахме?Варна да не може да намери един честен социалист та опира до ф.....
12.09.2019 16:45 / Отговор
Похвално за БСП! Костадин Костадинов е честно момче, никога не предаде избирателите си. Мястото му е в БСП, това е стратегически съюз за опазването на България от чуждите окупатори в НАТО и ЕС.

КОСТАДИНЕ, С ТЕБ СМЕ!
12.09.2019 18:37 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати