Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП откри предизборната си кампания в страната

Политика

БСП откри предизборната си кампания в страната

БСП откри предизборната си кампания в страната - Tribune.bg
Снимка:

Левицата ще печели избиратели и с мотото „С грижа за хората“

БСП откри предизборната си кампания за парламентарните избори на 4 април. Социалистите от Варна, Русе, Бургас, Силистра, Пазарджик, Кърджали и Ямбол представиха своите листи и предизборна платформа. Левицата ще печели избиратели и с мотото „С грижа за хората“.

 „Успяхме да направим една много успешна листа. БСП е единствената партия, която може да измести ГЕРБ от властта и всякакво разпиляване на гласове е абсолютно безсмислено и вредно за България“, заяви водачът на листата в Бургас Петър Кънев.

Орлин Горанов подкрепи старта на кампанията на БСП във Варна, а водачът на листата Борислав Гуцанов представи онлайн листата.

С флашмоб започна и началото на кампанията на левицата в Пазарджик. Кандидатите за народни представители запалиха по свещичка в храма „Покров Богородичен” и отправиха своите послания от местната Чешма на желанията, съградена на свято още от древността място.

„Силистренци и хората в областта заслужават сигурност в бъдещето си – работа, доходи и най-важното – децата им да остават да живеят в родния край“, обяви Вяра Емилова, която оглави листата на БСП в града. По думите ѝ статуквото, докарало целия български народ и този край до разруха трябва да остане в миналото.

„Ще върнем ролята на държавата в управлението като защитник на гражданите“, подчерта при представянето на червената листа за Ямболски избирателен район водачът Кристиан Вигенин.

Червените кандидати за народни представители от Русе пък се ангажираха, че в работата си за страната  ще бъдат водени от уважение към истината, към науката, към експертността и професионализма и най-вече към демокрацията.

„В Русе можем да се гордеем напълно с нашата листа. Затова със самочувствие, с енергия, с вяра в утрешния ден ви поздравявам с началото на тази кампания“, увери Крум Зарков, поставен начело на листата и настоящ народен представител.

Откриването на кампанията продължава и в останалите области на страната.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати