Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП поиска Борисов да спре да говори за коронавируса, всявал паника

Политика

БСП поиска Борисов да спре да говори за коронавируса, всявал паника

БСП поиска Борисов да спре да говори за коронавируса, всявал паника - Tribune.bg
Снимка:

Нинова посъветва министър-председателя "леко да се дръпне и без това на два часа прави подобни изявления"

"Добре е премиерът Борисов да се ограничи в изказванията си, защото с всяко свое изявление увеличава паниката в страната“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на брифинг в зала "Запад" на Народното събрание.

"Искаме да коментираме ситуацията с развитието на коронавируса в България. Тази ситуация изисква хладен разум, отговорност и реакция без паника. Смятаме, че е добре да се даде думата на сериозни хора и професионалисти и сме готови с всичко, което е необходимо като опозиция, да съдействаме за изпълнение на разумни решения. Може би е добре премиерът Борисов да се ограничи в изказванията си, защото с всяко свое изявление увеличава паниката в страната.

"Според него ние сме като във война, гледали сме холивудски продукции, поне десет, как се създават такива вируси – "надали ще научим някога кой гад го е извършил това", цитира думите на премиера Нинова.

"Няма как в едно изречение да кажеш: не се паникьосвайте, ама ние сме във война и някой гад ни зарази като изпусна вируса", настоя лидерът на БСП.

Нинова посъветва министър-председателя "леко да се дръпне и без това на два часа прави подобни изявления".

По думите ѝ премиерът постоянно увеличавал напрежението, а следвало да се даде път на "умните, сериозни хора, професионалисти, които да вземат ситуацията в своите ръце“.

БСП изказа благодарност на лекарите и на медицинските сестри, и на персонала на болниците, които с риск за собственото си здраве и за здравето на близките си, са на предна линия. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Чочко Тя има пред себе си направеното от нейната партия през 1986 година-криенето на аварията в Чернобил,крушата не пада далече от корена си/нали помните по-късно "приземяване,приземяване"
11.03.2020 13:52 / Отговор
Аз БСП са така... ако не се говори- защо не се говори.. ако се говори- защо не се говори... Нямат угодия
11.03.2020 14:11 / Отговор
Корова Още дълги години ще му дава съвети,как да се държи и как да говори,но в опозиция и забвение.Амин
11.03.2020 17:18 / Отговор
ИСТИНАТА Трябва да има пълна информация. К. ИМПЕКСОВА, не сме 1986 г., когато имаше пълно "затъмнение" за аварията в Чернобил, а всички бяха изкарани на манифестация. Не пожалиха бг народ. По същият начин, недоразумениети Мунчо изложи здравето на хората на Шипка. Днес, К. ИМПЕКСОВА иска същото. Тези хора, са вредни за Б-Я. За власт и пари, са готови да рискуват здравето на хората, както и държавата. Поздравление за правителството! Желая им успех!
12.03.2020 07:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети