Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП поиска оставка на здравния министър заради отсъствие от парламентарен контрол

Политика

БСП поиска оставка на здравния министър заради отсъствие от парламентарен контрол

Снимка:

Ако министър Костадин Ангелов не може да намери отговори на проблемите в Кюстендил, да си подаде оставката, посочи народният представител от БСП Румен Георгиев в процедура по начина на водене заради отсъствие на здравния министър от парламентарен контрол.

Социалистът призова Валери Симеонов като председателстващ заседанието да се свърже с министъра на здравеопазването, за да дойде в зала и да отговори на въпросите на кюстендилци.

„Кюстендил вече премина границата от 300 заразени на 100 000. Хората в Кюстендил са притесни. В тази връзка аз и колега от ПГ на БСП във вторник зададохме въпрос към министъра на здравеопазването“, изтъкна Румен Георгиев. Той констатира, че министърът на здравеопазването е поискал отлагане на отговор с една седмица и изрази тревогата си, че не е ясно дали болницата в Кюстендил ще се справи с натоварването. 

„Вие разбирате ли до другия петък какво може да се случи с Кюстендил. Очаквам министър Ангелов да дойде и да отговори на кюстендилци“, настоя социалистът от трибуната. 

Валери Симеонов отказа с аргумент, че не е телефонист, за да се свързва с министъра на здравеопазването.  


Коментари (5)

чакаше се от Столетницата да поискат оставка на здравния министър , но не поради парламентарния контрол , а поради факта , че се осмели да изрече истината за пРезидентското синче ! Всички от тази партия , присъдружният пРезидент и останалите "извънпарламенатрни " опозиции от всички разцветки са смрадливи боклуци !
12.02.2021 16:14 / Отговор
Мърлячи! атакуват най-свестните и кадърните хора от правителството. И троловете им са такива. Така ще си назначават после техните кадри - по това дали са сервилни и лоялни към партията, а не по професионални качества. Затова са им неуспешни управленията, освен заради голямата им крадливост, едно такова през пандемия ще ни довърши.
12.02.2021 16:34 / Отговор
Лино ТИЯ СЕ УЛЯХА. ТЕ НЕЩО ДРУГО ЗНАЯТ ЛИ? АМА НАИСТИНА СА ГОЛЕМИ МЪРЛЯЧИ.
ДА СЕ УСПОКОЯТ ЦИРКА С ГОШКО ЗАВЪРШИ. ПО СКОРО ДА ПОИСКАТ ОСТАВКАТА НА
ПРЕЗИДЕНТА И ЦЯЛАТА ФАТМАШКА И ДС СВИТА.
12.02.2021 17:08 / Отговор
Да бе, Няма да ходи и да си върши работата в пандемията, ами ще ходи да отговаря на махленските сценарии от Позитанския психодиспансер! Хайде, че и няма нищо случайно, и връзката с Резилдентския купонджия! Тия само стоят и се чудят по цял ден кого да отстрелят! Уникални боклуци!
12.02.2021 18:03 / Отговор
ха ха червени изроди,аз искам тотално да изчезнете отвсякъде
12.02.2021 18:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още