Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП поиска оставка на здравния министър заради отсъствие от парламентарен контрол

Политика

БСП поиска оставка на здравния министър заради отсъствие от парламентарен контрол

БСП поиска оставка на здравния министър заради отсъствие от парламентарен контрол - Tribune.bg
Снимка:

Ако министър Костадин Ангелов не може да намери отговори на проблемите в Кюстендил, да си подаде оставката, посочи народният представител от БСП Румен Георгиев в процедура по начина на водене заради отсъствие на здравния министър от парламентарен контрол.

Социалистът призова Валери Симеонов като председателстващ заседанието да се свърже с министъра на здравеопазването, за да дойде в зала и да отговори на въпросите на кюстендилци.

„Кюстендил вече премина границата от 300 заразени на 100 000. Хората в Кюстендил са притесни. В тази връзка аз и колега от ПГ на БСП във вторник зададохме въпрос към министъра на здравеопазването“, изтъкна Румен Георгиев. Той констатира, че министърът на здравеопазването е поискал отлагане на отговор с една седмица и изрази тревогата си, че не е ясно дали болницата в Кюстендил ще се справи с натоварването. 

„Вие разбирате ли до другия петък какво може да се случи с Кюстендил. Очаквам министър Ангелов да дойде и да отговори на кюстендилци“, настоя социалистът от трибуната. 

Валери Симеонов отказа с аргумент, че не е телефонист, за да се свързва с министъра на здравеопазването.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

чакаше се от Столетницата да поискат оставка на здравния министър , но не поради парламентарния контрол , а поради факта , че се осмели да изрече истината за пРезидентското синче ! Всички от тази партия , присъдружният пРезидент и останалите "извънпарламенатрни " опозиции от всички разцветки са смрадливи боклуци !
12.02.2021 16:14 / Отговор
Мърлячи! атакуват най-свестните и кадърните хора от правителството. И троловете им са такива. Така ще си назначават после техните кадри - по това дали са сервилни и лоялни към партията, а не по професионални качества. Затова са им неуспешни управленията, освен заради голямата им крадливост, едно такова през пандемия ще ни довърши.
12.02.2021 16:34 / Отговор
Лино ТИЯ СЕ УЛЯХА. ТЕ НЕЩО ДРУГО ЗНАЯТ ЛИ? АМА НАИСТИНА СА ГОЛЕМИ МЪРЛЯЧИ.
ДА СЕ УСПОКОЯТ ЦИРКА С ГОШКО ЗАВЪРШИ. ПО СКОРО ДА ПОИСКАТ ОСТАВКАТА НА
ПРЕЗИДЕНТА И ЦЯЛАТА ФАТМАШКА И ДС СВИТА.
12.02.2021 17:08 / Отговор
Да бе, Няма да ходи и да си върши работата в пандемията, ами ще ходи да отговаря на махленските сценарии от Позитанския психодиспансер! Хайде, че и няма нищо случайно, и връзката с Резилдентския купонджия! Тия само стоят и се чудят по цял ден кого да отстрелят! Уникални боклуци!
12.02.2021 18:03 / Отговор
ха ха червени изроди,аз искам тотално да изчезнете отвсякъде
12.02.2021 18:40 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати