Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП прави протест на софийската „Бузлуджа“

Политика

БСП прави протест на софийската „Бузлуджа“

БСП прави протест на софийската Бузлуджа - Tribune.bg
Снимка:

Националният митинг-протест на БСП „Бузлуджа 2020“ започна в столицата.

Традиционното честване, която всяка година левицата провежда на прочутия връх, е заменено този път с протест под надслов „Срещу корупцията и грабежа. Заедно за България".

Шествието преминава през улица „Георги С. Раковски“ и булевард „Княз Александър Дондуков“ и ще стигне пред Министерския съвет, където ще се проведе митинг.

Събитието се провежда в столицата, тъй като здравните власти не разрешиха на социалистите да се съберат на Бузлуджа.

„Предсрочните избори са нужни, защото идва криза, а управляващите доказаха, че не могат да се справят с нея“, каза Нинова. И допълни, че искат оставка и на Бойко Борисов, и на главния прокурор Иван Гешев.

БГНЕСБГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Донка Петкова Нинова за пореден път се подигра и излъга избирателите си.Без никаква причина премести “Бузлуджа”на жълтите павета.Защо?За да е актуална и значима.Да но не е!Тя е една посредствена женица с уклон към лъжи ,интриги и лицемерие.Да грабиш от приватизацията,а сега да говориш за солидарност е цинизъм!Проблемът е в електората на БСП.Там не се чете не се слуша не се гледа..Там лидерът е вся и всьо.От кал да е но лидер да е.При смяна на втория ден нямат спомен за него и заобичват следващият.Трагедия.С такива хора нищо не става.Те не искат промяна,а искат да бранят лидера си без да знаят защо.Така гласуват и така съсипват партията.Ами нищо не бива да очакваме от БСП освен да преизберат Нинова и да чакаме ликвидацията с нея.Тя за това е чучната там за това работи и за това и плащат..Кой плаща????Мислете бе хора преди да я избирате и след това,като гласувате на избори!!!!!
25.07.2020 20:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати