Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП против Пловдивският панаир да бъде частна собственост

Политика

БСП против Пловдивският панаир да бъде частна собственост

БСП против Пловдивският панаир да бъде частна собственост - Tribune.bg
Снимка:

Депутатите от парламентарната група на БСП заявиха, че са против Пловдивският панаир да е частна собственост. „То е национално богатство”, каза  депутата Иван Петков. Той припомни, че градската организация на БСП Пловдив се е разграничила от действията на общинските съветници в Пловдив.

„Още преди три месеца Градската организация на БСП в Пловдив със свое решение, което беше изпратено до общинските съветници и медиите, сме се разграничили от хората, които влязоха в Общинския съвет от листата на БСП. Не един път сме информирали пловдивчани, а и днес искаме оттук да заявим ясно, че това са лица, изцяло контролирани от Георги Гергов.

Същото се случи и във Варна, където под диктовката на кмета Иван Портних, съветниците от ГЕРБ гласуваха да се върнат акциите на господин Гергов, а в този случай съветниците на БСП бяха против”, каза Петков.

И добави – „За това решение госпожа Нинова като вицепремиер изпрати писмо към областния управител да се направи всичко възможно, за да бъде спряна тази сделка. Беше заведено и дело в Административния съд. Направихме всичко възможно да бъде сигнализирана и прокуратурата и вече дълги месеци от там няма никакъв отговор”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати