Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП се регистрираха, Нинова с амбиция да са първа политическа сила

Политика

БСП се регистрираха, Нинова с амбиция да са първа политическа сила

БСП се регистрираха, Нинова с амбиция да са първа политическа сила - Tribune.bg
Снимка:

Нинова обясни, че след изборите ще предложи на Националния съвет въпроса с кого да се коалират да бъде решен с вътрешно допитване

БСП внесоха документи за регистрация в ЦИК за вота на 4 април.

„Внесоме документите за регистрация, придружени от 10 хиляди подписа. Целта, която си поставяме е да бъдем първа политическа сила“. Това каза лидерът на левицата Корнелия Нинова.

„Първи обявиме и водачите си, част от тях са тук с нас. До седмица най-много ще подредим листите в областните съвети. До седмица също ще започнем представяне на нашата платформа. Тя е направена с грижа за хората и приоритетите ни са здравеопазване, образование, социална политика и икономика. Мерките, които сме заложили там, съотнасяме към решаване на един от най-важните проблеми за България - демографската катастрофа“, коментира тя.

БСПБСП

Нинова обясни, че след изборите ще предложи на Националния съвет въпроса с кого да се коалират да бъде решен с вътрешно допитване.

„Няма да допуснем лобистки, групови или частни интереси да изкривят волята на хората, които са ни овластили при сключване на управленска и след изборнта коалиция“, заяви лидерът на партията. Попитана дали има партии, с които не биха се коалирали, Нинова заяви, че всички, които влязат в новия парламент ще бъдат предложени на членовете им и те ще вземат решение.

Според лидера на партията създалото се напрежение около съставянето на листите вече се преодолява и това се постига с подреждането на пълните листи от областните съвети, което тече в момента и се очаква да приключи до седмица.

Нинова определи още като лъжа и манипулация и отклоняване от съществените теми, че върху нея е оказван натиск да не подкрепя президента Румен Радев за втори мандат. Решението за подкрепа ще бъде взето след парламентарните избори.

БСПБСП


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

малкото идиотче , което реши , че вместо при Радан ще отиде с парите на татко си при Корнела - Явор Божанков - неотлъчно до "лидерката " ! Вероятно с младо агнешко до нея има по-малко "мравучкания " , "сърбежи " и безсънни кошмарни нощи !
11.02.2021 11:47 / Отговор
:) БСП да се съюзяват вече със своя комунистически двойник ГЕРБ и да се приключва с този цирк.
11.02.2021 11:52 / Отговор
какво бихме могли да очакваме от ГЛУПАК като :)
11.02.2021 13:18
кесо Абе, някой знае ли кой облече кака ви Курни Параноята в жълта дрешка? Интересно дали си носии и жълтата книжка?
Да се надяваме, че ЦИК ще предупредят избирателите за психическото състояние на Курни Параноята и Мая Шизофренията, на които нещо им се "мравучка" из главата.
11.02.2021 12:53 / Отговор
Честито Историята показва, че колкото по-първа политическа сила е БСП, толкова по-последна държава е България. Ще ни трябва ли още едно доказателство?
11.02.2021 13:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети