Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП русофили жалят за сменен от Путин посланик

Политика

БСП русофили жалят за сменен от Путин посланик

БСП русофили жалят за сменен от Путин посланик - Tribune.bg
Снимка:

Водачът на листата на БСП в Хасково Велизар Енчев е ядосан на Борисов, че не е костюмиран

Във връзка с предстоящото приключване на мандата си Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров се срещна с президента Румен Радев и министър-председателя Бойко Борисов. По време на разговорите са били обсъдени актуални въпроси от двустранния дневен ред, съобщи на официалната си страница във Фейсбук руското посолство в София.

Под съобщението БСП русофили жалят за сменения посланик, чието място скоро ще бъде заето от Елеонора Мутрофанова, която е близка до Путин и има впечатляваща кариера и опит.

В същото време водачът на листата на БСП в Хасково Велизар Енчев се ядоса, че Борисов не е костюмиран на срещата си с Макаров. В профила си във Фейсбук Енчев се зачуди по „кой дипломатически протокол премиер ще приеме в прощална визита заминаващ си от страната посланик, небрежно облечен с… пуловер?“. Енчев се усъмни, че министър-председателят е неглиже, за да демонстрира „приятелство с точно този посланик“.

 

Припомняме, че мандатът на Макаров бе прекратен от Москва непосредствено и вероятно по повод многобройните случаи на разкриване на руски шпиони в посолството на страната у нас. Появиха се слухове, че Макаров е изтеглен от България, защото се е провалил и е допуснал множеството шпионски разкрития и скандали.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Тартаковер Естествено че да си облечен с това пуловерче на официален повод е просташко, но кой не знае че премиера ни е простак? В подобни случаи той не представлява себе си, а излага България! Вярно, има доста проста маса между гербаджиите, за които е все едно Премиер на държава дори да е с анцуг, но за уважаващите се българи това е оскърбление. Велизар Енчев е прав, той познава протокола, бил е посланик, обучавали са ги. А Боко си е останал онзи простак от времената когато, е бил охрана на бай Миле.
17.02.2021 10:01 / Отговор
ЛУДИЯ БСП - РУСОФИЛ ПАК ПЛЮЕ ПО БОЙКО.... МИСЛИ СИ, ЧЕ МУ РУШИ РЕЙТИНГА.......... НАПРОТИВ :ГЛЕДАЙ СРЕЩУ КОГО ПИШАТ КОМУНИСТИТЕ - ЗНАЧИ ТОВА Е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.....
17.02.2021 11:46
Таракане, Не знам за Премиера, но за тебе всички знаем ,че си "руска" мастия! Колкото до Велизарчо, това е плах опит да оближе г'за на следващия посланик!
17.02.2021 13:10
Иванов Тартаковер, ти не си българин. Руска шлюха си. КДС/КГБ пачаврата Велизар никак, грам, не ми се слуша . Бойко представлява мен и като премиер ще го прави дълги години занапред. Важното е, дървен философчо, какво прави, какви са делата му, а не как и особено дали спазва дрескода пред мужика. Даже ми се струва, от снимката, че его превосх. Макаров вече е ударил 4 - 5 стаканчика водочки за изпроводяк (ничего плохова!).
17.02.2021 16:06
ЛУДИЯ БСП-РУСОФИЛ ПАК ПЛЮЕ ПО БОЙКО....... МИСЛИ СИ, ЧЕ МУ РУШИ РЕЙТИНГА...... НАПРОТИВ-ГЛЕДАЙ ПО КОЙ ПЛЮЯТ КОМУНИСТИТЕ-ЗНАЧИ ТОВА Е ДОСТОЕН ЧОВЕК......
17.02.2021 11:43 / Отговор
Борисов е срам и позор за достойните и честни българи.
17.02.2021 17:54 / Отговор
от изръсеното е видно, че си комунист. А, като такъв е изключено да си достоен и честен. Сигурното тук е, че е срам за България, все още, да я мърсят боклуци като теб.
17.02.2021 18:27
Да бе, и кои са "честните" и "достойните"? Сигурно Рада Дълбоката и Мама "Кучка", които пробутаха в ЕП най-срамната резулюция срещу собствената си държава?
17.02.2021 18:50

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети