Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП русофили жалят за сменен от Путин посланик

Политика

БСП русофили жалят за сменен от Путин посланик

Снимка:

Водачът на листата на БСП в Хасково Велизар Енчев е ядосан на Борисов, че не е костюмиран

Във връзка с предстоящото приключване на мандата си Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров се срещна с президента Румен Радев и министър-председателя Бойко Борисов. По време на разговорите са били обсъдени актуални въпроси от двустранния дневен ред, съобщи на официалната си страница във Фейсбук руското посолство в София.

Под съобщението БСП русофили жалят за сменения посланик, чието място скоро ще бъде заето от Елеонора Мутрофанова, която е близка до Путин и има впечатляваща кариера и опит.

В същото време водачът на листата на БСП в Хасково Велизар Енчев се ядоса, че Борисов не е костюмиран на срещата си с Макаров. В профила си във Фейсбук Енчев се зачуди по „кой дипломатически протокол премиер ще приеме в прощална визита заминаващ си от страната посланик, небрежно облечен с… пуловер?“. Енчев се усъмни, че министър-председателят е неглиже, за да демонстрира „приятелство с точно този посланик“.

 

Припомняме, че мандатът на Макаров бе прекратен от Москва непосредствено и вероятно по повод многобройните случаи на разкриване на руски шпиони в посолството на страната у нас. Появиха се слухове, че Макаров е изтеглен от България, защото се е провалил и е допуснал множеството шпионски разкрития и скандали.  


Коментари (8)

Тартаковер Естествено че да си облечен с това пуловерче на официален повод е просташко, но кой не знае че премиера ни е простак? В подобни случаи той не представлява себе си, а излага България! Вярно, има доста проста маса между гербаджиите, за които е все едно Премиер на държава дори да е с анцуг, но за уважаващите се българи това е оскърбление. Велизар Енчев е прав, той познава протокола, бил е посланик, обучавали са ги. А Боко си е останал онзи простак от времената когато, е бил охрана на бай Миле.
17.02.2021 10:01 / Отговор
ЛУДИЯ БСП - РУСОФИЛ ПАК ПЛЮЕ ПО БОЙКО.... МИСЛИ СИ, ЧЕ МУ РУШИ РЕЙТИНГА.......... НАПРОТИВ :ГЛЕДАЙ СРЕЩУ КОГО ПИШАТ КОМУНИСТИТЕ - ЗНАЧИ ТОВА Е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.....
17.02.2021 11:46
Таракане, Не знам за Премиера, но за тебе всички знаем ,че си "руска" мастия! Колкото до Велизарчо, това е плах опит да оближе г'за на следващия посланик!
17.02.2021 13:10
Иванов Тартаковер, ти не си българин. Руска шлюха си. КДС/КГБ пачаврата Велизар никак, грам, не ми се слуша . Бойко представлява мен и като премиер ще го прави дълги години занапред. Важното е, дървен философчо, какво прави, какви са делата му, а не как и особено дали спазва дрескода пред мужика. Даже ми се струва, от снимката, че его превосх. Макаров вече е ударил 4 - 5 стаканчика водочки за изпроводяк (ничего плохова!).
17.02.2021 16:06
ЛУДИЯ БСП-РУСОФИЛ ПАК ПЛЮЕ ПО БОЙКО....... МИСЛИ СИ, ЧЕ МУ РУШИ РЕЙТИНГА...... НАПРОТИВ-ГЛЕДАЙ ПО КОЙ ПЛЮЯТ КОМУНИСТИТЕ-ЗНАЧИ ТОВА Е ДОСТОЕН ЧОВЕК......
17.02.2021 11:43 / Отговор
Борисов е срам и позор за достойните и честни българи.
17.02.2021 17:54 / Отговор
от изръсеното е видно, че си комунист. А, като такъв е изключено да си достоен и честен. Сигурното тук е, че е срам за България, все още, да я мърсят боклуци като теб.
17.02.2021 18:27
Да бе, и кои са "честните" и "достойните"? Сигурно Рада Дълбоката и Мама "Кучка", които пробутаха в ЕП най-срамната резулюция срещу собствената си държава?
17.02.2021 18:50

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още