Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП се борят с травеститите

Политика

БСП се борят с травеститите

БСП се борят с травеститите - Tribune.bg
Снимка:

Червен общинар всяка вечер щял да снима травестити и да отбелязва Фандъкова и СДВР във Фейсбук

На борба срещу хамали и травестити излиза столичен общинар от БСП. Става въпрос за Николай Николов, който е член на Комисията по обществен ред и сигурност в Столичния общински съвет (СОС).

„Кметът Йорданка Фандъкова очевидно отказва да се бори срещу травеститите и хамалите на площад „Македония“ и бул. „Христо Ботев“, пишат от столичната структура на Левицата.

Николов внесе подписка през септември с настояване за работна среща между представители на Столична община и СДВР с „цел търсене на начин за разрешаване на проблема с присъствието на травестити и хамали на площад „Македония“ и по бул. „Христо Ботев“.

„Да, проблем има, но действия за решаването му няма. Среща месец и половина по-късно няма. Няма и изгледи да бъде организирана“, казва Николов.

„Те нито искат да чуят гражданите, нито се интересуват от проблемите им. Затова смятам в продължение на седмица всяка вечер да заснемам травеститите по бул. „Христо Ботев“. След това ще качвам снимките в профила ми в социалната мрежа и ще тагвам страниците на СДВР и на кмета Фандъкова. За да ги подсещам, че има беззаконие в центъра на София“, предупреждава той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети