Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП се почувствали неглижирани от bTV, не харесват въпросите и отношението на журналистите

Политика

БСП се почувствали неглижирани от bTV, не харесват въпросите и отношението на журналистите

БСП се почувствали неглижирани от bTV, не харесват въпросите и отношението на журналистите - Tribune.bg
Снимка:

Часове преди официалния старт на предизборната кампания – БСП се обидиха на bTV. Това се съобщава съвсем официално в писмо от партията до медията, съобщиха от пресцентъра на Националния съвет на БСП.

Публикуваме апела на социалистите:

„Във всички продукции на bTV БСП е очевидно неравнопоставена като присъствие спрямо присъствието на управляващите. Или се скрива като информация, или се представя негативно. В редица предавания отношението към представителите на БСП е тенденциозно и некоректно.

От БСП настояват за спешно преразглеждане на унизителната комуникационна политика на bTV спрямо партията и нейния председател. В писмо до главния изпълнителен директор на bTV Media Group Мартин Швехлак социалистите подчертават, че, че не приемат БСП да е умишлено неглижирана и отхвърлят всеки повод за внушения от страна на медията, целящи незачитането ѝ и опитите за нейното обществено дискредитиране под всякаква форма.

В писмото са посочват няколко примера от последните седмици.

„Налага се усещането за умишлено неглижиране на опозицията от страна на bTV. Когато има гости от БСП не се задават въпроси, а се правят изказвания от страна на водещите в ярък контраст с начина на водене на разговор с управляващите, основно от ГЕРБ.

Сутрешният блок на телевизията Ви през последните две седмици е превърнат в агитационно предаване на успехите на министрите. И паралелно с постоянно уронване престижа на опозицията и манипулативни внушения по отношение на нейната работа“, оплакват се „червените“ в писмото.а


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети