Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП се разграничава от още свои кметове?

Политика

БСП се разграничава от още свои кметове?

БСП се разграничава от още свои кметове? - Tribune.bg
Снимка:

Преди броени дни ръководството на БСП се разграничи от един от най-успешните си кметове – Станислав Владимиров от Перник. Сега обаче още двама червени градоначалници може да застанат на мушката на „Позитано” 20, научи Lupa.bg.

Става дума за кмета на Разград Денчо Бояджиев и колегата му от Дряново Трифон Панчев.

Станислав Владимиров си навлече гнева на партийното ръководство, защото увеличи местния данък смет. Макар че тази стъпка според мнозина беше съвсем закономерна. Сега обаче същата мярка предприемат Денчо Бояджиев и Трифон Панчев.

Кметът на Разград  аргументира предложението си с това, че таксата не е била променяна от 2014 г. „Ако не се направи актуализация на данъците, ще има много голяма криза с почистването в Разград”, заяви пред Нова телевизия кметът. В началото на този месец и кметът на Дряново Трифон Панчев предложи увеличение на местните данъци.

По-интересното е, че двамата не са единствените – миналата година това се случи в Гоце Делчев и в Русе, където са едни от най-емблематичните кметове на БСП.

След прецедента с Перник обаче пред червеното ръководство стои въпросът какво да прави с „проблемните” кметове, които, без да питат, вдигат данъците на хората из страната.

Lupa.bg научи, че Трифон Панчев даже бил застрашен от изключване от Изпълнителното бюро на партията.

Този ход бил напълно популистки, но изцяло в стила на лидера Корнелия Нинова, която най-много се страхувала БСП да не загуби гласове по икономически причини, пише още сайтът.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

БСП да се разграничи от БКП, като признае престъпно то и' минало!................................. -като върнат заграбените пенсионни и здравни фондове
-като върнат на българите присвоените заводи, предприятия, хотели
-скъсват връзките си с руските тайни служби
30.12.2020 11:22 / Отговор
На БСП не са й проблем кметовете - най й трябва да се разграничи от Курна Позитанска и от Мунчо Естонски...
30.12.2020 11:23 / Отговор
Вяра Браво и на двамата.Самата истина.
31.12.2020 00:03 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети