Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Тръгваме на тези избори с нови сили и нова енергия

Политика

Нинова: Тръгваме на тези избори с нови сили и нова енергия

Нинова: Тръгваме на тези избори с нови сили и нова енергия - Tribune.bg
Снимка:

БСП се регистрира в ЦИК с 10 000 подписа

БСП се регистрира в ЦИК за участие в парламентарните избори на 11 юли. 10 000 подписи и необходимите документи за регистрацията внесe председателят на партията Корнелия Нинова.

„Готови сме!“, обяви на излизане от ЦИК соцлидерката. Тя коментира, че партията е подготвена за извънредния парламентарен вот.

„Промяна и стабилност са основните цели на „БСП за България. На предишните избори целта беше да се свали Борисов, сега целта е да се предложи какво да замени модела „Борисов“. Въпросът е кой може да направи промяната. Ние тръгваме с амбицията, че можем", изтъкна Корнелия Нинова. По думите й процесът на голямото ляво обединение продължава.

„Трябва да се продължи промяната и да се замени моделът на ГЕРБ, но ни трябва и стабилно управление. Трябва да сложим край на политическата криза, за да работим по икономическата“, уточни Нинова. Тя се ангажира на 30 май листите на столетницата окончателно да бъдат подредени. Във връзка с оттеглянето на Весела Лечева соцлидерката коментира, че всеки има право да избира своя път.

За възможните коалиции след изборите на 11 юли Нинова отбеляза, че БСП никога няма да се коалира с ГЕРБ. Тя призова за диалог в следващия парламент.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати