Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП: Целта беше Борисов да извие ръцете на „Промяната“, а те да му се молят да не върне мандата

Политика

БСП: Целта беше Борисов да извие ръцете на „Промяната“, а те да му се молят да не върне мандата

БСП: Целта беше Борисов да извие ръцете на Промяната, а те да му се молят да не върне мандата - Tribune.bg
Снимка:

„За съжаление, ставаме свидетели на поредните няколко загубени дни за България, за българските граждани. Ставаме свидетели на едно безцеремонно търгуване на държавата - разпределяне на постове, регулатори.Тези партии вчера не се посрамиха и на празника разиграха цяла България с едни безсмислени пресконференции, на които целта беше Борисов да извие ръцете на ПП-ДБ. Промяната пък му се моли вечерта да не върне мандата, за да стигнем до ситуация, в която Пеевски да им каже днес какво да направят. Да изчакат 7 дни и да се разберат“, коментира преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ заместник-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

По думите на Свиленски лидерът на ДПС бил написал споразумението с разпределянето на регулаторите, което показвало съдържанието на тази сглобка.

„Този мандат не трябва да бъде изпълнен, трябва да се върне и да се отиде на избори. Ние сме притеснени“, добави Свиленски.

Според депутата в споразумението, което ГЕРБ не искат да подпишат нямало нито една дума за цени на горива, вода, телекомукационните услуги. „Спори се само за постове и регулаторите“, категоричен беше Свиленски.

„10 дни не им стигнаха да се изтъргуват, не виждат как това ще се случи. БСП държи изборите да са 2 в 1“, добави социалистът.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети