Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП внася сигнал в Прокуратурата срещу кмета на София

Политика

БСП внася сигнал в Прокуратурата срещу кмета на София

БСП внася сигнал в Прокуратурата срещу кмета на София - Tribune.bg
Снимка:

Извънредно заседание на СОС ще поискат социалистите в местния парламент

Внасяме сигнал в Прокуратурата срещу кмета на София, обявиха на брифинг в парламента социалисти.

„Продължаваме да искаме изслушването на Фандъкова и Борисов“, посочи заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов. Той поясни, че сигналът е свързан със сутрешното телевизионно участие на столичния градоначалник и заместник-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

„В сигнала до прокуратурата се позоваваме на твърденията на кмета, че не изключва възможността в управляваната от нея Община да има корумпирани хора, които взимат пари под масата и издават незаконни разрешителни. Не само си ги затварят, те ги покровителстват. Покровителстването на тези нарушения води до отнемане на човешки животи", констатира Проданов.

Общинският съветник от БСП Диана Томова се ангажира социалистите в местния парламент на столицата да поискат извънредно заседание на Столичния общински съвет/СОС/, на което да бъде изслушан кмета на София и главния архитект на града.

„Вероятно ще намерят бушон, който да е поредната изкупителна жертва за случая с 16г. момче, убито от токов удар. Ние искаме да разберем кой пуска тока на корупцията“, коментира Христо Проданов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

колкото повече се лутат и оплитат в собствените си екскременти , за избирателя става ясно , че НАВСЯКЪДЕ ГУБЯТ ! Само дребният и злобен човек не вижда ГРЕДАТА В СОБСТВЕНОТО СИ ОКО , а тя не е само една ! Дерзайте , другари ! Още 2 месеца ще гледаме БЕЗПЛАТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦЕИРК !
18.02.2021 13:45 / Отговор
Надблюдател Тези верно са абсолютни лузъри! Толкова са тъпи, че атрофиралите им мозъчета не знаят каква каша да сътворят, че да привлекат вниманието към себе си! И след като се оказа, че за тока "бележката" е издадена от архитекта на Триадица, и след като знаят, че кметът на Триадица не е подчинен на кмета на София, те пак продължават да правят българите на..."дебили"! Как пък не се намери един нормален в психодиспансера на Позитано! Явно там здравият разум е ..."табу"!
18.02.2021 13:53 / Отговор
ХА Тези......... за 4 години освен бойкоти, неявяване на раб. си място (ама си получаваха заплатите, мизерници), протести, сигнали и други простотии, какво направиха? Че имат и наглостта да се обявяват за алтернативни.....
18.02.2021 14:26 / Отговор
Тя / БСП / е чувствителна и с нежна психика като "лидерката " си .К акво щеше да стане, ако Борисов и правителството се разплакваха от всеки критичен статус във Фейсбук и губеха „концентрация“?! Как щеше да изглежда обществото ни, ако Борисов беше решил да заведе дела на всички, които скачаха по паветата, наричаха правителството „мутри“ и вадеха тикви за образно пояснение?! Не е ли парадоксално, че червените скачаха за запазване дори на фалшивите новини, наричайки ги „свобода на словото“, но, когато коментарите в медиите не са в полза на БСП, то тогава лидерката Корнелия завежда съдебни дела и налага запори върху сметките?! При всички случаи telos на съдебните намерения на Корнелия Нинова е заглушаването на мнения и оценки, които не й харесват. Сплашване на всички, които се осмеляват да бъдат по-остри и неприемливо изразителни за нея в словесността си.
18.02.2021 17:08 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп