Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП внесе вота на недоверие срещу правителството

Политика

БСП внесе вота на недоверие срещу правителството

БСП внесе вота на недоверие срещу правителството - Tribune.bg
Снимка:

Депутатите от парламентарната група на „БСП за България“ внесоха в деловодството на парламента вота на недоверие срещу кабинета „Борисов 3“, предаде репортер на БГНЕС.

Това е пореден опит на опозицията да свали правителството. Темата на вота отново е свързана с корупцията, но този път той съвпадна с продължаващите протести в София, а от началото на седмицата - и в редица градове на страната, пише БГНЕС.

През 2018 г. левицата пак пробва да свали от власт правителството на Бойко Борисов с мотиви за провала му в областта на противодействието на корупцията. Останалите три опита през годините бяха свързани със секторите сигурност, здравеопазване и околна среда и води.

Съгласно правилника за дейността на Народното събрание разискванията трябва да започват не по-рано от 3 дни и не по-късно от 7 дни от постъпването на предложението в деловодството. Гласуването в пленарна зала ще се проведе 24 часа след края на обсъжданията.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Гладна кокошка Сънува ли,сънува.Само РР може да се опре по простотия на К.Импексова.Ами,ако успее вота?Тогава,какво ще правиш крушовска селяндурке?
Предполагам,че няма да е купон,а ще се наакате за пореден път.Имаш подходящ кандидат-финансов министър,който ще съсипе долара!
15.07.2020 15:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети