Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП за кворума: Няма да бъдем съучастници в тази агония

Политика

БСП за кворума: Няма да бъдем съучастници в тази агония

БСП за кворума: Няма да бъдем съучастници в тази агония - Tribune.bg
Снимка:

Отцепилите се депутати социалисти ще обсъдят дали занапред ще се регистрират в парламента

Няма да бъдем съучастници в тази агония, обяви на брифинг в парламента Кристиян Вигенин по повод отсъствието на депутатите от БСП в пленарна зала днес.  

"Неведнъж сме проявявали готовност да обсъждаме сериозните въпроси в държавата и да търсим съгласие", добави социалистът.

Той оправда поведението на БСП депутатите с липсата на теми в дневния ред на Народното събрание, засягащи пандемията.

"Всичко, което е свързано с пандемията и мерките, които трябва да се приемат, по тези въпроси ние сме били коректни още от март, та до днес", заключи Вигенин.

По думите му управляващите не проявяват отговорност в тази насока.

"И днес не видяхме нито желание, нито отговорност от страна на управляващите. Не приемаме този подход. Отговорността е на управляващите", прехвърли топката социалистът.

По-късно пред журналисти независимият депутат Красимир Янков съобщи, че отцепилите се от БСП народни представители ще обсъдят ситуацията с кворума в парламента и дали занапред ще се регистрират за началото на заседанията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

ЧЕРВЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ, НАЧЕЛО С ВОДАЧИТЕ ИМ РАДЕВ И НИНОВА ДА БЪДАТ НЕЗАБАВНО АРЕСТУВАНИ!!!!! ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРИТЕ С ОТКАЗА ДА РАБОТЯТ В ПАРЛАМЕНТА, В ТОВА ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ КОРОНА ВИРУСА.
ЯКО ЩЕ УМИРАТ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ, ДЕЦА И РОДНИНИ, НО В ИЛЮЗОРНИ НАДЕЖДИ ЗА ВЛАСТ, СА СЪГЛАСНИ И НА ТОВА......
.
04.11.2020 12:10 / Отговор
Киро Бизона Вагинин, а вие ходите ли на свиждане на простата крушовишка биволица във ВМА? Ми гледайте да не гушне босилека, че тогава ще мучите като пребозали телета, каквито сте!
04.11.2020 12:43 / Отговор
Надблюдател През цялото време саботираха работата на НС, опитваха се всяко заседание да го превърнат в селско-махленска свада, а накрая искаха избори, че това Събрание не било вършило работа! А и как ще върши , с такива саботьори и паразити като Позитанските комунисти!
04.11.2020 12:49 / Отговор
Ванга Преките виновници за агонията в политическия живот,няма да са съучастници?В следващото НС ще сте странични наблюдатели с десетина депутати,колкото за мирис!
04.11.2020 13:34 / Отговор
KevTrite Cheboxars ремонт на баня покритие
02.01.2021 00:44 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети