Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП вече са при "хората" - ето при кои

Политика

БСП вече са при "хората" - ето при кои

БСП вече са при хората - ето при кои - Tribune.bg
Снимка:

Червени депутати обикалят жълтите павета, вместо да стоят в парламента

Буквално ден след като соцлидерката Корнелия Нинова обяви, че депутатите напускат НС и отиват при хората, стана ясно и какво точно визира тя. Един от знаковите червени народни представители беше случайно засечен на разходка по жълтите павета в компанията на добре облечен господин.

Това не е никак учудващо, след като видни социалисти признават, че БСП има предпочитания към бизнесмените, което е в пълен контраст с представата за социалисти. А примери не липсват. Задържаният в Истанбул с Митьо Очите Бенчо Бенчев се оказа сред основните дарители на червената партия. Общинският съветник на БСП Чанко Мирчев сам призна, че Бенчев е дарил няколко хиляди лева за местната структура на БСП в Бургас по време на последната изборна кампания. Стана ясно и че Бенчев е участвал в кампанията на президента. След тези разкрития левицата побърза да се отрече от общинския си съветник в Бургас. Но самият Бенчев обяви, че е давал пари за партията и то в големи размери. „Щом не могат да кажат точно колко съм дал, значи има черна каса“, обяви лично той.

„Мога да изброявам милионерите в БСП с часове“, заяви пред БТВ пък бизнесменът Георги Гергов, който е част от БСП и изказа мнението, че червената лидерка има определено минало и е зависима от някои хора.

Ръководителите на соцпартията - не само тази жена, която е в момента, а и в годините назад, никога не са защитавали работниците. Винаги са сядали на едни маси с банкери примерно, защото не обичат работниците, смятат трапезите им за постни, пък те обичат по-богати софри. Това заяви в интервю за Novini.bg бившият депутат от БСП Страхил Ангелов, който преди 3 години напуска сам партията заради „натрупани разочарования“

Явно БСП излиза „сред хората“ и то точно когато видни бизнесмени в страната биват задържани.

Карикатура на Чавдар Николов


А обещанието за 20-те депутати в НС – е и то не се спазва. От снимка на днешното заседание се вижда, че броят им е доста по-малък. А и с право, защо тези 20 души да работят, а другите да се разхождат из жълтите павета.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети