Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БТВ не одобрява политическата ангажираност на Любен Дилов

Политика

БТВ не одобрява политическата ангажираност на Любен Дилов

БТВ не одобрява политическата ангажираност на Любен Дилов - Tribune.bg
Снимка:

Епизодите с участието на Дилов са записани миналата година

bTV изключва кандидат-депутата от ГЕРБ Дилов-син от пиара на „България търси талант“, съобщава Клуб Z. Както стана ясно миналата седмица, Дилов ще бъде на чело на листата на управляващите в Бургас.

Медията била принудена да вземе спешни мерки, за да няма обвинения в партийна пропаганда. Парадоксалното е, че епизодите всъщност са записани още миналата година, така че кандидатът трудно ще пропагандира от тв екрана.

„Въпреки че не одобрява политическата ангажираност на лицата на развлекателните програми по време на тяхната изява в ефира на bTV, bTV Media Group не е в позиция да ограничава конституционното право за участие в демократични политически процеси”, се казва в позиция на телевизията.

Като политически кандидат, той също ще бъде изключен от бъдещите промоционални и PR активности, свързани с „България търси талант”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

Мимето Та то по тая логика Любо написа книгата на Славчо! Значи ли това, че го рекламира и в тези избори? Освен всичко друго има си ангажименти по договор! Но най-абсурдно звучи, че БТВ не искали обвинения в партийна пропаганда! Ма сериозно ли? Това е телевизията, от чийто ефир се чу, че и да няма протести, една стара чанта ще си ги измисли!
01.03.2021 13:05 / Отговор
:) То в момента основните медии БТВ, БНТ, Нова ТВ, правят агресивна пропаганда за комунистите от ГЕРБ, не виждам проблем и политическия хамелеон Дилов да си дундурка пропагандата и от развлекателното предаване.
01.03.2021 13:27 / Отговор
Б Така ли бре таратор,ти си бил голям мислител.А ти прави пропаганда на червените ескадрони.
01.03.2021 13:32
:) Червената пропаганда си я правите герберските тролски комсомолчета като теб.
01.03.2021 13:39
Тато Политиците и телевизиите в държавата ползват Борисов,като ракета-носител.Какво ще пишат и говорят,като се оттегли,а?Къде са им идеите и програмите,къде са им образователните и безпристрастни предавания?От сутрин д вечер се говори,като по времето на соца в бита,против държавата и управлението,като че ли не ние всички сме държавата,а тези,които в момента са на власт!Това е най-голямото постижение на социализма,омразата към държавата,която в крайна сметка сме ние
01.03.2021 14:12
Мимето Който подкрепи Галева в София и на когото червените камери избраха най-крадливите и некадърни кметове, той вие като разгонена котка кои били червените! Отрепки сте, :) и такива ще си останете! Посредствени и невежи, ама с амбиции и претенции до небесата! Айде у лево!
01.03.2021 14:14
Ха, че БожковТВ били ли са някога "политически" ангажирани?
01.03.2021 13:37 / Отговор
Б Алооо,:),таратора,или как се упоменаваш,много ли те боли розовото задниче,като чуеш нещо по-различно от розовите ви брътвежи.
01.03.2021 14:19 / Отговор
Червен плач и скърцане със зъби. Не е ли дискриминация и нарушаване на човешките права - да прекратиш договорни отношения по политически причини?
01.03.2021 14:54 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати