Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бъчварова: Желанието на БСП да свали правителството е подривна дейност

Политика

Бъчварова: Желанието на БСП да свали правителството е подривна дейност

Бъчварова: Желанието на БСП да свали правителството е подривна дейност - Tribune.bg
Снимка:

Няма никакви предпоставки за предсрочни избори и желанието на БСП да свали правителството в момента е подривна дейност. Това заяви пред бТВ началникът на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова.

„Сегашното правителство е законно избрано, има мнозинство и демократичният цикъл е 4 години. Желанието да свалиш правителство в този период е подривна дейност, защото във всичките тези и критики се екстраполира личното желание на някого да дойде на власт”, коментира Бъчварова.

„Безотговорно и несериозно е, ако имаме проблем и криза това е механизъм за тяхното решаване. Но в тази ситуация кой е този проблем, който налага едно такова сътресение в държавата“, пита тя.

„Посоката, по която се върви, икономическият растеж, посоката към евро, външната политика печелят уважение на вън, но и са насочени в това да дадат дългосрочен ефект върху живота в страната. Да го спреш само за да удовлетвориш лична амбиция ми се струва доста безотговорно“, смята още Бъчварова.

За обсъждането на оставките на тримата министри Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, Бъчварова заяви, че коалиционните партньори виждат по друг начин нещата и те търсят възможност да се преосмислят оставките. Тя се надява на коалиционния съвет утре да надделеят опитът и разумът на управляващите и да се вземат правилните решения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати