Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БЗНС: За демократите от ДБ властта не си струва политическата цена, която ще платят!

Политика

БЗНС: За демократите от ДБ властта не си струва политическата цена, която ще платят!

БЗНС: За демократите от ДБ властта не си струва политическата цена, която ще платят! - Tribune.bg
Снимка:

За демократите от ДБ властта не си струва политическата цена, която ще платят, отбелязват на страницата си от ПП на БЗНС.

„До вчера се наричахте демократи и десни, но очевидно от утре ще се окажете в левия съюз между ченгетата на ДС от бившата БКП и хибридните им производни от Радев. Това ли е промяната, към която се стремите и която наричате „наша““, питат риторично от БЗНС. От партията отбелязват, че това е промяна, извършвана под егидата на левия президент и под прякото командване на неговия политически проект. Нещо повече от БНС определят ставащото у нас като промяна, осъществявана от бившите милиционери, от агенти на ДС, от червени олигарси и от целия този посткомунистически елит, който доведе държавата ни до фалит и я тласна далеч от евроатлантическото й развитие.

„Как е възможно да сте склонни да сътрудничите с партньори от висшия червен антураж, който правителството на Иван Костов се опитваше с всички сили да отстрани завинаги? Защо точно вие днес помагате да бъдат възкресени тези, срещу които се борехме и срещу които излизахме да протестираме“, възмутени са от БЗНС.

Според ръководството на партията България е изправена пред тежки кризи за решаване, но в основата на властта, която виждаме да се оформя, ще стоят стари и провалени персонажи, а редом с тях и нови лица, с недоказани личностни качества и идеи, но зависими и командвани от червените стратези.

„Излезте от политическата си кома и поемете отговорността пред демократична България, пред обществото, което в преобладаващата си част вече е с ясна европейска идентичност“, обръщат се към ДБ земеделците. За тях никакъв министерски пост не струва такава предателска цена.

„Спомнете си кои сме и какви ценности отстояваме вече повече от 30 години и не легитимирайте нова червена власт, замаскирана като промяна“, призовават от БЗНС. Партията настоява да не се забравя „сполуката“, която донесе управлението на БСП.

„Не забравяйте за лидера на Обединената демократична опозиция и БЗНС Никола Петков, когато през септември 1944 г. подаде ръка на българските комунисти в много по-трудни за България времена, а те му взеха главата! Затова не се превръщайте в съучастници на тяхната нова „промяна“! Не повтаряйте грешките от близката ни история, защото политическата цена, която ще трябва да се плати ще бъде много висока! И то не само от вас и вашите партии, а от цяла България!“, призовават земеделците хората на Христо Иванов. Те питат десните защо в последния момент са гласували против човека, недвусмислено заявил готовността си да се бори срещу Цацаров и Гешев – Лозан Панов, и са подкрепили левия кандидат за президент.

„Защо останахте глухи за прокремълския лобизъм на Радев и не се възмутихте, че той неприкрито и публично одобри руската окупация на Крим. Защо се съюзихте се с Радев и с БСП в проекта им за нова власт? Не разбирате ли, че вашите нови „партньори“ вече ви предадоха? На изборите Радев успя да изсмуче електората ви и да подмени идеологическия ви образ, а сега неговите протежета се опитват да ви обезличат политически и да се възползват от депутатските ви гласове за целите на новия им властови поход към цялото управление в държавата“, констатират от БЗНС. От партията призовават демократите да си върнат политическата биография, тъй като все още могат да го направят, а утре ще е късно.

„И нека всички демократи заедно да отстояват правото на България да бъде свободна и независима страна – да се избави от Кремъл и агентурата на ДС, от бившите червени и от техните модерни наследници!“, настояват от ПП на БЗНС.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети