Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Черепа сърдит на Радев: Ние сме единствената алтернатива

Политика

Черепа сърдит на Радев: Ние сме единствената алтернатива

Черепа сърдит на Радев: Ние сме единствената алтернатива - Tribune.bg
Снимка:

Васил Божков се възмути от президента Румен Радев, който проведе консултации за датата на изборите с извънпарламентарни партии, но не поканил „Българско лято“.

„Статуквото на всяка цена иска да се възпроизведе. Правят се, че не ни забелязват и не съществуваме. Страх ги е от нас, защото сме сила. Ние сме единствената алтернатива“, заяви Божков в профила си във Фейсбук.

„Българско лято“ е готова да се включи в консултациите при президента, съобщи Божков в събота, но покана така и не е дошла.

Радев се срещна с „Има такъв народ“, „Възраждане“, „Демократична България“, Мая Манолова и „Отровното трио“, партията на Цветан Цветанов и др.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Надблюдател Това звучи по-скоро като заплаха, а не като "сърдит"! И кое "статукво" иска да възпроизведе Черепът, онова с търкането на талончета ли! На цяла една нация основно занимание ще е да търка талончета! Пък и ""Отровното лято " да била "единствената" алтернатува, тия верно са си повярвали!
11.01.2021 10:00 / Отговор
:) Мутри не са алтернатива на мутри. Единствената разлика между простата мутра Борисов и Черепа е, че втория поне е по-интелигентен и има някаква обща култура. Това е. Горанов и Борисов защо още не са в затвора заради несъбраните 700 млн. лв. такси за хазарт от Божков, срещу съответната сума? Гешев и за това ли продължава да спи?
11.01.2021 10:50
ПРИЛИКАТА НА МУТРАТА РУМЕН РАДЕВ С МУТРАТА ВАСИЛ БОЖКОВ-ЧЕРЕПА : Е ЧЕ СА ВЕРНИ СЛУЖИТЕЛИ НА РИСКИТЕ СЛУЖБИ КГБ/ФСБ/ГРУ-
РАЗЛИКАТА:ЕДИНИЯ Е НА ПОЛИТИЧЕСКО НИВО-ТРОЯНСКИ КОН В ЕС И НАТО
...................... ДРУГИЯ ПЕРЕ КОРУПЦИОННИ РУСКИ ПАРИ ЧРЕЗ ХАЗАРТА(НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ)...
И ДВАМАТА В КАУША!!! - ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ ОРКИ.........
11.01.2021 11:42
До :) Единственото общо между тебе и Рада Дълбоката е ,че сте разшлякани и двамата! Единият е с 19 обвинения, и доказано един от най-опасните хора в България, а другият е най-успешният Премиер на България , и управлява вече трети мандат! Като сте толкова отворени, Ристю защо не подгони Черепа ,когато беше министър?
11.01.2021 12:32
Анастас #

Ето я "Алтернативата" = АНТИФА:

Мая Мазолов с изтеклите води
ДеБъйските Пеперунгели на Бойкикев
Дръгалефската ДСБ-ерастия
Тримата глупаци
Руската Мутра от Възраждане
Румен дьо ла Фонтан
генерал Шивиков

(статистически планирано)
11.01.2021 15:08
Държавни чорапи,цял живот! Не се бойте! Утре ще се срещне с Йоло Денев и приключва консултациите с най-популярния политик в България!
11.01.2021 10:04 / Отговор
бравУс на другарите! Като се изпокарат - познайте кой ще спечели от това?!
11.01.2021 10:41 / Отговор
Другари комунисти, трябва да ви е ясно вече. Когато си продавате душата съзнателно и доброволно на Черепа, Путин и дявола, за да ви помогнат да получите властта, тия никога не работят за вас. Винаги вие работите за тях. И в най-неподходящия за вас момент ще дойдат да си потърсят вересиите.
11.01.2021 11:37 / Отговор
. . . Те го знаят! , затова и Фатмакът Радев тича напред със стиснат юмрук! Напред са по-безопасни и може да се прави на "смел", назад срещу кукловодите е далеч по-страшно!
11.01.2021 12:34

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети