Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Член на „Възраждане“: Как съпругата на Костадин Костадинов си купи апартамент в „кеш“?

Политика

Член на „Възраждане“: Как съпругата на Костадин Костадинов си купи апартамент в „кеш“?

Снимка:

„Пише Ви обикновен член на партия "Възраждане" от една от провинциалните организации на партията. След като изгледах репортажа на Васил Иванов за партийната субсидия и съмнителното придобиване в края на миналата година на огромната къща, в близост до варненското езеро от Костадин Костадинов, реших да се поразровя тук там, за да проверя дали няма да излезе още нещо, относно имотното му състояние.“ Така започва писмо, разпространено до медиите от член на партията, който запазва анонимност.

Той твърди, че съпругата на Костадинов – Велина е закупила еднолично (и то в разгара на предизборната кампания за местните избори - 15 октомври 2019 г.) апартамент в квартал "Младост" на Варна. „Също така по партидата на апартамента в имотния регистър, липсва вписване, за каквато и да било ипотека или залог. Това означава, че апартамента е придобит, чрез заплащане в "кеш", с готови и спестени пари. Познавам Велина и знам, че същата работи като уредник във варненския регионален исторически музей. Брутното ѝ възнаграждение е около 1000 лева, а "чисто" получава - не повече от 700 - 800 лева. Въпросът ми е - как една музейна работничка успява да спести около 100 000 (сто хиляди) лева (колкото е стойността на имота)?“, пита членът на партията.

Той задава и още един въпрос – „защо Костадин Костадинов излъга пред репортера на БТВ - Стоян Георгиев, който направи видеовизитка с него, по повод предизборен дебат преди първия тур на кметските избори във Варна, че наследственото от родителите му жилище в Кайсиева градина е единственото, с което разполага, и че битът му не се различава по нищо от този на неговите съграждани?“

Репортажът е от дата - 25.10.2019 г., а придобиването на апартамента от неговата съпруга е на 15.10.2019 г. „ТОЕСТ - 10 ДНИ, ПРЕДИ заснемането на репортажа, Костадинов е знаел за закупеното от съпругата му второ семейно жилище, и въпреки това, премълча този факт“, пише още в писмото.

Ако и Вие искате да ни изпратите вашите сигнали за това, което виждате и ви вълнува, можете да ни пишете на [email protected]   


Коментари (20)

Иво Другарска му работа!Нищо друго не знаят, и никога не могат да свършат полезна работа освен единствено само лъжи, мамене, крадене, влачене, вечно недоволни от нещо, алчни за още, и още повече имоти, власт, пари в крупни суми, все те са единствените спасители на целия свят, и т.н.!Все те никога не са направили нищо лошо, и все някой друг е виновен за извършените кражби от тях!До 90г ни принуждаваха да казваме, че:"партията дава"!След 89г се започна великото крадене и влачене на 20-и век!Накрая казаха, че американците го направили влаченето!Ами през 84-5г когато бяхме на режим на тока - 2 часа има ток, 2 часа няма ток........тогава бяхме ссср........пак ли американеца им беше виновен!Е какво друго могат да научат от Кгб държавната мафия!!!
04.05.2020 18:19 / Отговор
Борис Манов Е, нито е първият, нито последният! Ами е поредният!!!
04.05.2020 18:54 / Отговор
Чеге Вара Нормално във БГ.сме данего забравяме.Да е жив и здрав народа да ги храни,да живее демокрацоята.Амин.
06.05.2020 12:05
Хм-хм Това ли ти е възраждането, измет?!
04.05.2020 19:37 / Отговор
Чеге Вара Какво очакваш,поредният измамник.той ако беше свестен до сега даго учистят.
06.05.2020 12:08
скачащи зайци лешпери Всички които са неудобни са комунисти ! Аз от върл антикомунист до 90г. съм на път да започна да гласувам (за първи път )за тази партия въз основа на това че комунистите са виновни и за глобалното затопляне . ЗАщо забравяте че и БОКО и КОМАНДИРА също са бивши комунисти или те защото се пребоядисаха заради вятъра на "зелените гущери " който наду банковите им сметки са ГЕРОИ !
04.05.2020 21:58 / Отговор
Чеге Вара Така е прав си....
06.05.2020 12:17
илюзии И аз смятам вече да гласувам за някой другар, другар нов месия!Нищо, че до преди 6 - 7 год.се появи един месия на България и нищо не направи за България, само си напълни банковата сметка щото го направиха евродепутат.Сега ни се появи още един "'месия"' който до сега пееше разни чалга песнички, а сега се гласи за политик вече, и то може би за премиер.Е ще видим какво ще излезе и от Славуца!!!Пък ако не ще направим шефа на пп 'разграждане' копейкин премиер!
05.05.2020 10:37 / Отговор
Чеге Вара Прав си така е иси и умен.
06.05.2020 12:06
илюзии И ти си много умен!
07.05.2020 11:29
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още