Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Чобанов иска протест на Раковска, за да разберат „евролемурите“

Политика

Чобанов иска протест на Раковска, за да разберат „евролемурите“

Снимка:

Журналистите от „Биволъ“ изразиха недоволството от добрия прием на българския премиер Бойко Борисов сред европейските лидери. Атанас Чобанов дори призова да се протестира пред сградата на представителството на ЕК в София.

„Моето скромно мнение е, че трябва един мощен протест пред сградата на Европейския парламент на Раковска, за да разберат евролемурите какво мислим за престъпното толериране на бандити, разграбващи данъците на европейските данъкоплатци“, написа журналистът във Фейсбук.

Чобанов често споделя новини от протеста, но не е ясно дали той самият присъства лично. По принцип той живее в чужбина.  


Коментари (5)

Емил Генов Като живее в чужнина да си трае!
21.07.2020 22:26 / Отговор
Вороневски Чобанов пак е летял до Москва за поредната сводка и опорка. Такива руски подлоги като него може и пред любимата си за крадене НАП да се изтапанят, зер гепнат и продадат още данни в Даркнет.
Бивол е от онези руски ГРУ креатури, за които българските сайтове обикновено не пишат. А си струва, защото от тях лъха отровния дъх на Матушка.
21.07.2020 22:42 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ОБЕДИНЕНАТА ЕВРО-ШАЙКА, Е НАЯСНО С ВСИЧКО :)
22.07.2020 08:35 / Отговор
ОФ И той не харесва главния прокурор.Защо ли?Отново се сформира ОФ,но основано само и единствено на омразата.Това не води никъде,никого.Най-малко ще отведе на правилен път бедните и онеправданите!
22.07.2020 08:49 / Отговор
кесо Абе, дали Чобанов ще опъне пред сградата на ЕК на "Раковски" транспаранти с призиви "13 години евролемурско иго стигат" и "Най-добре е московските танкове да дойдат". Зер вече това "европейско иго" и неговите "управляващи слуги" не се търпят.
22.07.2020 09:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още