Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов пред МГЕРБ: Единствената цел на БСП е да дестабилизира страната

Политика

Цветанов пред МГЕРБ: Единствената цел на БСП е да дестабилизира страната

Цветанов пред МГЕРБ: Единствената цел на БСП е да дестабилизира страната - Tribune.bg

Европейските избори догодина ще очертаят реалната перспектива за Европа

„Единствената цел на БСП е да дестабилизират страната и да поемат властта и това е причината толкова усилено да лансират фалшиви новини“. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 250 младежи от цялата страна по време на 11-ия летен университет на Младежи ГЕРБ, който тази година се провежда под мотото „Само истината, не на фалшивите новини“.

По темата с фалшивите новини Цветан Цветанов сподели, че ПП ГЕРБ се е сблъскала с този феномен през 2016 г. и все още не е била подготвена. „Случи се точно по време на кампанията за президентските избори. След нея направихме съответните анализи и за изборите през 2017 г. всички структури на ГЕРБ в страната бяха ангажирани да запознаят хората с реалните обстоятелства и да опровергаят лъжите“, отчете зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов изрази мнение, че в днешно време политическите опоненти на ГЕРБ много умело се възползват от силата на фалшивите новини. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че причината за афинитета на опозицията към фалшивите новини се дължи на тяхната неспособност да предложат алтернативна визия.

Европейските избори догодина в никакъв случай не бива да бъдат подценявани, защото те ще очертаят реалната перспектива за Европа, коментира още Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира и промяната в позициите на президента Румен Радев относно санкциите срещу Русия и търговското споразумение между ЕС и Канада – СЕТА. „По време на кампанията си Радев твърдеше, че трябва да отпаднат санкциите срещу Русия и че СЕТА не бива да се подписва. Позицията, която той впоследствие защити в Брюксел обаче, по никакъв начин не кореспондираше с досегашната му такава“, отбеляза Цветанов и допълни, че в типичен за президента Радев стил – в момента, в който се е прибрал в България е казал, че ще сезира КС за СЕТА.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети