Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Вотът на недоверие на БСП е просто заяждане

Политика

Цветанов: Вотът на недоверие на БСП е просто заяждане

Цветанов: Вотът на недоверие на БСП е просто заяждане - Tribune.bg
Снимка:

Преди да търсят противопоставяне в здравеопазването, да си спомнят техния принос за него

Един вот на недоверие може да бъде успешен само ако имаш алтернатива. Когато обаче нямаш такава, значи, че просто се заяждаш. Това коментира в Смолян председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод внесения от левицата вот на недоверие.

„За БСП е лесно да дават страшни оценки и прогнози за българското здравеопазване при положение, че не предлагат алтернатива и не носят отговорност. Преди да търсят противопоставяне в сектор „Здравеопазване“, нека първо си спомнят какъв е техният принос за неговото развитие“, подчерта Цветанов.

Той даде и пример именно с болницата в Смолян, където за последните 10 години са инвестирани над 10 млн. лв. Преди е нямало асфалтиран път до болницата, а днес тя е напълно обновена. „Правителството отпусна целево 1 млн. лв. за изграждането на инвазивна кардиология, каквато до момента нямаше в цялата област“, припомни още Цветанов.

Целта на БСП са предсрочни избори, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ.

„БСП от май миналата година говорят за предсрочни избори. Те дори искаха да откажем европредседателството, като инициираха вот на недоверие в неговото начало и край. Това е ясен знак, че те искат да ни отклонят от правилната посока на развитие, към която правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство в парламента водят страната“, заяви той.

Попитан защо в понеделник не е имало коалиционен съвет, Цветан Цветанов обясни, че не е имало тема, която да налага провеждането на това събрание. Той коментира и че все още няма окончателно решение за главен секретар на МВР. Според него това обаче по никакъв начин не спъва работата на ведомството, защото в закона е ясно разписано каква е практиката в такива случаи.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Евтин Не спират да се заяждат
16.10.2018 16:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети