Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Д-р Александър Симидчиев ще бъде кандидат за депутат

Политика

Д-р Александър Симидчиев ще бъде кандидат за депутат

Д-р Александър Симидчиев ще бъде кандидат за депутат - Tribune.bg
Снимка:

Пулмологът не каза в листите на коя партия ще бъде

С мотив, че е редно медицината да заеме по-централно място в политическия спектър пулмолът д-р Александър Симидчиев е приел да бъде част от гражданската квота на политическа партия, която ще участва на парламентарните избори, но се въздържа да спомене името ѝ.

„Освен от политическо боричкане има нужда от реално решение в това, което наричаме политика. Политиката е да организираме живота на хората по-добре, да можем структурирано да вървим към по-добър живот за всички нас. Затова трябва да мислим за различните специалности и затова трябва да има хора, които разбират от тези области. Имам с какво да допринеса за медицинската част“, каза той пред БНР.

Лекарят коментира и текущото състояние на пандемията у нас.

„Четири седмици поред имаме нарастване на броя на новозаразените, не много стръмно, но постепенно. Процесът започва да се възобновява наново. На този фон, мерки, които бяха на място, а сега се премахват, могат да ускорят този процес. Това е от медицинска гледна точка. Вторият момент е политическият и социалният, и икономическият. Решението винаги се взема, балансирайки всички фактори. Бих апелирал да имаме приоритет на медицинските аспекти при вземане на решение за отхлабване на мерките“, каза още д-р Симидчиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Докторът е страхотен но ако не е в листата на ГЕРБ няма да имам възможност да си дам гласът за него. Все пак дано е направил разумен избор, парламентът има огромна нужда от такива специалисти.
25.02.2021 20:02 / Отговор
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ПОРЕДНИЯ НЕКАДЪРНИК, КОЙТО ПОЖАРНИКАРА "БУДА"☭ КУПИ...
26.02.2021 18:38

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати