Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Д-р Андрей Ковачев с категорична подкрепа за Здравко Димитров за кмет на Пловдив

Политика

Д-р Андрей Ковачев с категорична подкрепа за Здравко Димитров за кмет на Пловдив

Д-р Андрей Ковачев с категорична подкрепа за Здравко Димитров за кмет на Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

"Убеден съм, че г-н Здравко Димитров има нужния потенциал и управленски опит да отговори на динамиката на развитието на града", посочи Андрей Ковачев

Заместник-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент д-р Андрей Ковачев заяви във видеообръщение към пловдивчани категоричната си подкрепа за кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Община Пловдив Здравко Димитров, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ковачев сподели впечатленията си, че за последните 8 години, при управлението на ГЕРБ, Пловдив се е преобразил по удивителен начин и се е превърнал в модерен европейски град, който заслужено заема своето място сред останалите Европейски столици на културата.

„Убеден съм, че г-н Здравко Димитров има нужния потенциал и управленски опит да отговори на динамиката на развитието на града, да чуе вас, гражданите на Пловдив, за да се превърне той в още по-добър град за живеене", заяви в своето обръщение към пловдивчани д-р Андрей Ковачев. Той увери, че градът ще продължи да има директен достъп до европейските институции и европейската солидарност, с цел реализация на още повече проекти за подобряване на инфраструктурата и градската среда, за икономика с висока добавена стойност, за младежки политики и култура, за по-чиста околна среда.

Ковачев, чийто род има корени в Пловдив, не допуска градът да няма дясно управление. Той заяви, че цялата политическа партия застава зад поетите към гражданите ангажименти и всички ще работят за тяхната реализация.

„Благодаря на Андрей Ковачев за подкрепата! Още повече, че тя идва от един човек, силно свързан с Пловдив, който като член на Европейския парламент винаги е помагал и работил за града ни", заяви в отговор Здравко Димитров.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати