Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дариткова към БСП: Нямаме опасения от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие

Политика

Дариткова към БСП: Нямаме опасения от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие

Дариткова към БСП: Нямаме опасения от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие - Tribune.bg
Снимка:

Предсрочните избори не са в полза на БСП, посочи председателката на ПГ на ПП ГЕРБ

Нямаме никакви опасения нито от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие, посочи в декларация от парламентарната трибуна председателката на ПГ на ПП ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

В отговор на соцлидерката Корнелия Нинова д-р Дариткова цитира и последните социологически проучвания и я обвини, че с поредния вот на недоверие на опозицията срещу кабинета се решават вътрешнопартийни проблеми на Левицата.

"Водим ви с 15-20 %. Наистина ли искате сега да правите избори? Предсрочните избори изобщо не са във ваша полза. Управляващото мнозинство е стабилно. Ние имаме своя програма, следваме я и смятаме, че отговорното политическо поведение изисква в момента на криза да бъдем обединени в ключовите приоритети, за да можем да решаваме проблемите на българските граждани, а не проблемите на своите партийни централи", изтъкна д-р Дариткова. По думите ѝ дневният ред на обществото е друг. Дариткова предупреди БСП да не се опитва да го измества с компромати и в партньорство с хора с повдигнати обвинения.

Според председателката на ПГ на ГЕРБ кризата трябва да мобилизира поведението на всички отговорни политици. "Поведението на г-жа Нинова е изключително деструктивно. Тя не може да накара своята парламентарна група да спазва противоепидемичните мерки в зала", посочи д-р Дариткова. Тя посочи, че това става на фона на усилията на българските медици.

"Ние нямаме никакви опасения нито от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие. Преодоляхме вече четири такива. Обединените ви усилия са безплодни. Правителството на ГЕРБ и "Обединени патриоти" ще довърши своя мандат с реализация на заложените цели, които са в интерес на българските граждани", изтъкна още д-р Дариткова. Тя допълни, че ГЕРБ няма да позволи България да заприлича на БСП - с празна каса, воюващи лобита и липса на лидерство.

"Давате ли си сметка днес за какво използва г-жа Нинова парламентарната трибуна? За краткия си гастрол в днешното пленарно заседание, както и в много други, тя направи опит от тази трибуна да реши вътрешнопартийните ѝ проблеми, проблемите с лидерството и веднага след това отиде да потушава партийни битки. От парламентарната група на ГЕРБ отказваме да приемем превръщането на вътрешнопартийните проблеми на БСП в общонационални", категорична е д-р Даниела Дариткова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати