Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Д-р Даниела Дариткова спасява задавила се с вода депутатка от ГЕРБ

Политика

Д-р Даниела Дариткова спасява задавила се с вода депутатка от ГЕРБ

Д-р Даниела Дариткова спасява задавила се с вода депутатка от ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Първи стрес тест за новия председател на парламентарната група на ГЕРБ

Новият председател на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова се отзова в пленарна зала на помощ на колежката си Ралица Добрева. На Добрева ѝ прилоша в пленарна зала, а в последствие се установи, че се е задавила с вода.

Д-р Нигяр Джафер, която водеше заседанието на парламента, първа видя злополуката. „ Колеги, съдействайте, нали сме мултифункционални“, призова ги заместник-председателят на парламента.

Като личен лекар и педиатър д-р Даниела Дариткова се отзова първа до пострадалата Ралица Добрева. Тя се постара да установи състоянието на колежката си и да ѝ помогне своевременно.

Ралица Добрева е пета в листата на ГЕРБ в Плевен. Става депутат след напускането на бившия министър на транспорта Ивайло Московски. Добрева може да си тръгне от парламента, ако бившият министър на правосъдието Цецка Цачева реши да използва правото си на депутатско място. Цачева е четвърта в плевенската листа на ГЕРБ, а Добрева – пета.

От ЦИК поясниха, че Цецка Цачева не е декларирала отказ от правото си на депутатско място и затова може да се наложи скоро Добрева да освободи депутатската банка.

Автор: Моника Гаджанова

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати