Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Д-р Дариткова: Изпълнихме предизборната си програма за Смолянска област

Политика

Д-р Дариткова: Изпълнихме предизборната си програма за Смолянска област

Снимка:

Изпълнихме предизборната си програма за Смолянска област от 2017 година. Затова сега можем да поемем нови ангажименти. Няма от какво да се срамуваме, заяви пред общинските ръководители на партията в Смолянско д-р Даниела Дариткова - председател на ПГ на ГЕРБ и на общинската структура в Смолян. Събранието бе водено от областния координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, който е и кмет на община Смолян.

Д-р Дариткова отбеляза, че за първи път предстои да се проведат избори в извънредна епидемична ситуация.

„Кампанията ще бъде предизвикателство за всички, защото от една страна трябва да опазим живота и здравето на гражданите, а от друга трябва да се борим за висока избирателна активност. Ние винаги сме държали да има масово участие в изборите“, каза д-р Дариткова. Според нея ГЕРБ ще постигне добър резултат на парламентарния вот, въпреки общата консолидация срещу партията.

„От оформилия се анти-ГЕРБ фронт досега не сме чули някакви конкретния идеи за развитието на страната. За разлика от тях – ние можем да се похвалим с конкретни резултати от работата си и множество изпълнени ангажименти. Имаме нужния опит и знаем, че можем да изведем България от кризата - здравна, социална и икономическа“, подчерта тя. Д-р Дариткова акцентира и върху предстоящите частични местни избори в община Баните на 28 февруари.

До тях се стигна след кончината на кмета Милен Белчев. Кандидатът на ГЕРБ е 38-годишният му син Павлин.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още