Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дамянова потвърди, че са фалшифицирани документи, мислели, че имат устно съгласие

Политика

Дамянова потвърди, че са фалшифицирани документи, мислели, че имат устно съгласие

Дамянова потвърди, че са фалшифицирани документи, мислели, че имат устно съгласие - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Петков и Атанас Русев са били най-добри приятели и Петков е мислел, че има устното съгласие на членовете на ръководството на сдружението, обясни пред БНТ бившия ПР на „Продължаваме Промяната“ Диана Дамянова.

„В Харвард не се преподават административни обучения и там (в ПП - бел. ред.) имаше един замах към това да не се спазват много административните правила. И последно - там има един стремеж на „Давай, давай, давай, бързо да стане“. И този стремеж е изиграл тази глупава роля, защото в тази глупава роля има производство на неверни документи и то е направено с или без знанието на Атанас Русев, който впрочем, е един от най-добрите приятели на Кирил“, твърди тя.

При него я пратил Кирил Петков и Атанас Русев ѝ помогнал изключително за кампанията през 2021 г.

„Хората трябва да знаят и контекста на всичко това. И накрая, Кирил трябва да каже: „Не, това не е вярно“. „Да - то е вярно, но ние си мислехме, че имаме тяхното устно съгласие на тези души“. „Да, то е вярно, но ние пропуснахме да ги попитаме“. Това бяха съкровени приятели и Атанас Русев помогна много в предизборната кампания през 2021 г. Те (ПП - бел. ред.) са носели 2 години пистолет в джоба си - зареден и без предпазител и за тези две години те не взеха никакви мерки да се подготвят за това“, заяви Дамянова.

Бившият ПР на „Продължаваме Промяната“ заяви още, че заради същия стил на бързане, в кабинета „Петков“ е назначен заместник-министър на вътрешните работи без да бъде получено съгласието му за това. Освободен е дни по-късно.

„Аз много се смях, когато тази жена Мария Габриел написа списъка с едни хора, които беше сложила за министри без да ги пита, но ние същото направихме в ден номер три на кабинета на Кирил Петков, когато бяхме пропуснали или забравили да се обадим на заместник-министъра на вътрешните работи. Не искам да ви казвам какви ПР-фликфлаци съм правила, за да успея да загася този скандал. Човекът, той беше много достоен, няма да ви кажа името му, той стана и каза „Аз не съм давал съгласие да участвам в този кабинет и не бих дал съгласие да участвам“, но там бързо го заметохме, защото тогава бяхме на гребена на вълната“, заяви Дамянова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети