Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дани Каназирева: Новите партии със стари лица явно се готвят за избори

Политика

Дани Каназирева: Новите партии със стари лица явно се готвят за избори

Дани Каназирева: Новите партии със стари лица явно се готвят за избори - Tribune.bg
Снимка:

„Така наречените нови партии със стари лица хвърлят в тотален хаос държавата. Явно се готвят за предсрочни избори”. Това коментира пред NOVA депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева.

„Има бягане от отговорност да предложат политики, които са в дневния ред на обществото, и ги изместват с техните тясно партийни цели. Вчера Мая Манолова категорично злоупотреби с позицията си на председател на комисията по проверките. Това нейно поведение е а ла „Костинброд”. Тази нейна комисия до нищо не може да доведе, освен до поредния скандал, който да й помогне за минаването на 4-процентната бариера на евентуалните предсрочни избори”, коментира Каназирева.

Акцията на Манолова в „Булгартрансгаз” била „евтин популистки ход” срещу ГЕРБ, смята още депутатката.

„Най-прекият път за ревизия и проверка е да съставят стабилно правителство. Влизайки техните министри в министерствата ще имат достъп до всеки документ и ще могат да направят анализи и да сезират компетентните органи”, заяви Каназирева.

Тя обвини „Има такъв народ” в „отстъпление” по темата с мажоритарния вот.

„Той щеше да мине, защото ние заявихме категорична подкрепа”, коментира Каназирева. „Това е страх, че при едни мажоритарни избори може изобщо да не влязат в парламента”.  


Топ новини

виж още