Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дани Каназирева предаде поста областен управител на Пловдив на Ангел Стоев

Политика

Дани Каназирева предаде поста областен управител на Пловдив на Ангел Стоев

Снимка:

Каназирева посрещна новия губернатор и пожела успех на новата администрация

Новият областен управител на Пловдив Ангел Стоев официално встъпи в длъжност тази сутрин. Постът му беше предаден от Дани Каназирева. 

Новият губернатор подчерта, че основна задача ще му бъде провеждането на добре организирани, честни и прозрачни избори. За това ще разчита на експертизата на хората от областната администрация, които са дългогодишни служители и имат необходимия опит. „Това е преди всичко организационна работа, която трябва да извършим, така че да създадем предпоставки те да се проведат по този начин, без да има залитане в никаква политическа посока. Не случайно може би е предпочетен човек като мен, който не е политик, просто имам по-богат управленски опит“, заяви Стоев.

В публикация на страницата си във Фейсбук Дани Каназирева обобщи работата си в по думите ѝ “най-тежката година, която винаги ще запомним“. Тя изрази надежда, че темпото на работа ще се запази, както и че ще има приемственост.

„Надявам се и да бъде институция, близо до гражданите, в каквато я превърнахме последната година и половина. Дано продължи правилната политика в преодоляване на здравната криза в Пловдив и областта. Оставяме една работеща организация в лечебните заведения с модел на солидарност между държавни, частни и общински болници, която успя да се справи в тежката ситуация на ковид кризата. Искрено вярвам, че когато работиш за хората, близо си до тях и не правиш компромис с обществения интерес, те го оценяват.

Това пожелавам и на новия екип в Областна администрация!“

Каназирева заяви, че ще продължа да работи за Пловдив и региона близо до всеки един човек – открито и честно, защото политиката е преди всичко доверие.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още