Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дани Каназирева предаде поста областен управител на Пловдив на Ангел Стоев

Политика

Дани Каназирева предаде поста областен управител на Пловдив на Ангел Стоев

Дани Каназирева предаде поста областен управител на Пловдив на Ангел Стоев - Tribune.bg
Снимка:

Каназирева посрещна новия губернатор и пожела успех на новата администрация

Новият областен управител на Пловдив Ангел Стоев официално встъпи в длъжност тази сутрин. Постът му беше предаден от Дани Каназирева. 

Новият губернатор подчерта, че основна задача ще му бъде провеждането на добре организирани, честни и прозрачни избори. За това ще разчита на експертизата на хората от областната администрация, които са дългогодишни служители и имат необходимия опит. „Това е преди всичко организационна работа, която трябва да извършим, така че да създадем предпоставки те да се проведат по този начин, без да има залитане в никаква политическа посока. Не случайно може би е предпочетен човек като мен, който не е политик, просто имам по-богат управленски опит“, заяви Стоев.

В публикация на страницата си във Фейсбук Дани Каназирева обобщи работата си в по думите ѝ “най-тежката година, която винаги ще запомним“. Тя изрази надежда, че темпото на работа ще се запази, както и че ще има приемственост.

„Надявам се и да бъде институция, близо до гражданите, в каквато я превърнахме последната година и половина. Дано продължи правилната политика в преодоляване на здравната криза в Пловдив и областта. Оставяме една работеща организация в лечебните заведения с модел на солидарност между държавни, частни и общински болници, която успя да се справи в тежката ситуация на ковид кризата. Искрено вярвам, че когато работиш за хората, близо си до тях и не правиш компромис с обществения интерес, те го оценяват.

Това пожелавам и на новия екип в Областна администрация!“

Каназирева заяви, че ще продължа да работи за Пловдив и региона близо до всеки един човек – открито и честно, защото политиката е преди всичко доверие.


Топ новини

виж още
Актуална тема