Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Митов: Би било грешка първата партия да бъде заобикаляна, избирателите наказват подобни действия

Политика

Даниел Митов: Би било грешка първата партия да бъде заобикаляна, избирателите наказват подобни действия

Даниел Митов: Би било грешка първата партия да бъде заобикаляна, избирателите наказват подобни действия - Tribune.bg
Снимка:

Това че си „против“ някого не е кауза, а липса на кауза, предупреди Томислав Дончев

„Днес искам да започна с благодарност към всички българи, въпреки опитите да ви отвратят от политиката, вие излязохте и гласувахте. Българската демокрация е жива. Благодаря на всички, които за сетен път ни дадоха своята подкрепа. За нас това е дълг“.

Това заяви на брифинг в централата на ГЕРБ вицепремиерът Томислав Дончев.

Той подчерта, че партията ще предложи правителство, но след това са готови да подкрепят втория, за да има все пак действащ кабинет.

„Сега сме в процес на лингвистични иновации. Вече разбрахме – всички сте спечелили изборите. Последният, петият, третият... Аз от спорта знам, че победител е първият.

Въпреки естествения ефект от изхабяване от престоя във властта, въпреки внушенията, че изборите няма да са честни“, заяви Дончев.

Според него е свършило времето на големите приказки.

„Дойде време да се вземат решения. Колкото до решенията, които ние трябва да вземем, сме ги взели. Както е по Конституция сме длъжни да предложим правителство“, заяви той.

„Аз мога да приема за политическа цел някой да изгони и измете мен, но не и избирателите. Обичайно опитите да бъде заобиколен първия и да се прави друга конструкция завършват зле. Това че си против някой не е кауза, а липса на кауза“, предупреди Томислав Дончев.

Даниел Митов уточни, че според собствената му оценка е редно лидерът на партията победител да е кандидат-премиер. Той не вярва в предизборните заявки кой с кого ще бъде.

„Би било грешка ГЕРБ да бъде заобикаляна, избирателите наказват подобни действия“, подчерта Митов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

850 000 БЪЛГАРОФИЛИ.. .
ЩЕ РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ.......!!
НЕ И ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ОКОЛО ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ ....!!
..............АНТИБЪЛГАРИТЕ,ВЪН!!!.........
12.04.2021 13:49 / Отговор
:) А пък съветската мутра Борисов вече повече от година продолжава да се крие по горите и да избягва журналистически въпроси. На това само Ким Чен Ун и Путин са способни, а робите му в медиите да си мълчат и да се правят, че е нещо нормално. Мутрата Борисов е дъното.
12.04.2021 14:16
АНТИБЪЛГАРИТЕ, ВЪН.....!!! .
КОАЛИЦИЯТА.. ДБ... +... БСП..... КАЗВА ВСИЧКО.....!!!
КОЙ В ЕВРОПА Е В КОАЛИЦИЯ С БИВШИ КОМУНИСТИ-УБИЙЦИ НА ХОРА....???
САМО ДБ, ИТН, ДПС, ИСМВ, - ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ ПОД ПРИКРИТИЕ...!!!!
...... ИДВАТ ЗА ДА ПРЕСЛЕДВАТ И УБИВАТ БЪЛГАРИТЕ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗЧЛЕНЕНА.... ПОД КОМАНДАТА НА ПРЕДАТЕЛ N:1 - ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ......
12.04.2021 15:35
Пенев Абе безпросветни българчета, стига с тая омраза. Ограмотете се малко, много малко че и от космоса се вижда колко сте зомбирани. Хайде да ви дам нещо от нашата преса. " От 2001 г. досега САЩ са прогонили между 37 и 59 млн. души от родните им домове и места"-в. Поглед Байдънова Америка е най-големият производител на оръжие, на смърт. бомбардира и срина един куп проспериращи държави с най-примитивни обяснения-Либия, Ирак, Сирия, Афганистан, Югославия. Какво сте се озверили срещу руснаците, кое ви озверява и ви прави толкова бесни?
13.04.2021 01:52
. . . Руснаците са най-големият агресор през новия век! Нека не забравяме Грузия, Крим, Донбас, където и сега се готвят за война на чужда територия. Не ми сочи Сирия,където си спомням един град Алепо, който Путин срина със земята! А да ми говориш за "проспериращи" държави като талибаните в Афганистан, говори за увреден мозък! И сега в Сирия и Либия действа частната армия на "готвача" на Путин! Не съм фен на американците, но да ми хвалиш сатрапа Путин ,ми идва вповече!
13.04.2021 03:44
Уточнение половината от тях купени супер неграмотни сигани и сиганския барони, да ви имам електората.
13.04.2021 18:43
Митов: "Президентът има своята роля в управлението на задкулисните и не чак толкова задкулисните игри в политиката. Ясно е, че той има огромното желание да състави служебен кабинет. Президентът излезе от традицията да бъде обединител на нацията. Никой президент преди него не си е позволявал така да разединява нацията. Това е причината да смятам, че и Румен Радев ще бъде наказан от избирателите на следващите избори"
12.04.2021 13:50 / Отговор
!!! Даниел Митов: Учудени сме, че ДБ искат да докарат на власт комунистите през задния вход
12.04.2021 13:51
! Ако ГЕРБ бяха партия през 80те, щяха да се казват БКП. Най-големите комунисти са те, които управляват по комунистически. Факт.
12.04.2021 14:13
До ! Най-големите комунисти бяха Луканов и Костов. Не случайно сега учениците на последния оглавяват БСП и ДСБ... :)
12.04.2021 14:21
Моля, моля - тоя с удивителната,,,,,,,,,, - по - полека
12.04.2021 14:23 / Отговор
Фончо От шайката ГЕРБ правят пресконференция, в която се карат нервно, сякаш в офиса след малко ги чакат мутри да ги шамарят.
12.04.2021 14:26 / Отговор
Фончо То при ГЕРБ това е практика, както с кмета на село Белгун от ГЕРБ го счупиха от бой, понеже не им е взел достатъчно гласове, а цялата проправителствена пропагндана Борисов/Певески БНТ-БТВ-Нова ТВ, въобще не отразиха мутренските им похвати. Но с тази цензура свикнахме вече, нали роби?
12.04.2021 14:29
ФОНЧО... ЗВУЧИ, КАТО... МУНЧО..... .
МОДЕРНИ.. ЛЕВИ... ИЗВРАТЕНЯЦИ.....
12.04.2021 15:55
. . . Каква цензура те мъчи Бе, като цяло лято тези телевизии от шайка лумпени, ни пробутваха цял "всенароден"протест, подплатен от Черепа!
13.04.2021 03:48
от километър си личи семейната среда на ФОНЧО, горкия
12.04.2021 14:38 / Отговор
не само Ясна е и диагнозата....
12.04.2021 15:24
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети