Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Митов: Кабинетът генерира фалшиви новини нон-стоп, като прелюдия избирателите на ДБ да свикнат с БСП

Политика

Митов: Кабинетът генерира фалшиви новини нон-стоп, като прелюдия избирателите на ДБ да свикнат с БСП

Митов: Кабинетът генерира фалшиви новини нон-стоп, като прелюдия избирателите на ДБ да свикнат с БСП - Tribune.bg
Снимка:

Защо Румен Спецов все още е началник на приходната агенция, попита политикът

„Наблюдаваме служебен кабинет, назначен от президента, който представлява коалиция между различни политически сили. Това е прелюдия избирателите на „Демократична България“ да свикнат с БСП“, посочи пред Нова тв заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Той подчерта, че сегашното служебно правителство е с ограничена легитимност. Относно действията на вътрешния министър Бойко Рашков и проф. Велислав Минеков, Митов изтъкна, че е недопустимо да се заплашват журналисти и незаконно да се уволняват хора.

„ГЕРБ през всички тези години, ако нещо е доказал, е доказал това, че може да върши работа. Обещанията трябва да бъдат реални, изпълними и да свършим работа. До момента изграждането на икономическата инфраструктура на България беше приоритет“, уточни заместник-председателят на ГЕРБ.

Митов се поинтересува от ефира на медията защо шефът на НАП Румен Спецов все още е началник на приходната агенция след разкритията за аферите около прехвърлянето на фирмата му на малоимотно лице.

„Демокрацията е много крехко нещо, за да сме в режим на непрекъснато бълване на фалшиви новини от страна на служебното правителство, което генерира фалшиви новини нон-стоп. Поставена му е задача всеки ден да въвежда в заблуда гражданите с пресконференции какво се е случвало и какво не. Непрекъснато се правят внушения за какво ли не", изтъкна Митов. По повод спрягането му за „човек на САЩ“ той коментира, че САЩ са държава, която има своите интереси. 

„Глупост е твърдението, че някога е имало техен човек в управлението на страната, трябва да си го избием от главата“,  категоричен беше Митов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети