Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Митов: Статуквото сега са Румен Радев и двата му служебни кабинета

Политика

Даниел Митов: Статуквото сега са Румен Радев и двата му служебни кабинета

Даниел Митов: Статуквото сега са Румен Радев и двата му служебни кабинета - Tribune.bg
Снимка:

„Всички партии, които влязоха в последните два парламента са партии на статуквото. Ситуацията се промени и дори стана по-зле. Статуквото сега са Румен Радев и неговите служебни кабинети.“ Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред БНТ.

„Хората живеят в реалност, която не им харесва. Виждаме как расте инфлацията - всеки ден влизаме в магазините, всеки ден цените на растат, цените на тока стават по-високи. Това е картината, която в продължение на пет месеца министрите на Румен Радев докараха на българските граждани“, смята Митов.

„Когато е било нужно, правителствата на ГЕРБ са правили всичко възможно да помогнат на хората“ , посочи той, като даде пример с добавката от 50 лв. за пенсионерите.

„Консервативната дисциплина във фискалната сфера създава добри условия за увеличаване на доходите.“, категоричен беше зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му на предстоящите избори ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила.

По всички социологически проекции, ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила, допълни той. На въпрос дали ще бъде кандидат на партията за министър-председател, той зави, че това е партийно решение и предстои да се вземе, след като се видят резултатите от вота.

 „Партията ще вземе решение, както винаги до сега.“, обясни той.

„За мен няма никакво съмнение, че проф. Герджиков ще отиде на балотаж и че най-вероятно той ще бъде победител на следващите президентски избори.“, категоричен е Даниел Митов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети