Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Митов става член на ГЕРБ: Голямата дясна партия трябва да бъде подкрепена

Политика

Даниел Митов става член на ГЕРБ: Голямата дясна партия трябва да бъде подкрепена

Даниел Митов става член на ГЕРБ: Голямата дясна партия трябва да бъде подкрепена - Tribune.bg
Снимка:

"Бях от гражданската квота на ГЕРБ, но взех решение да стана член на партията", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Даниел Митов, избран за депутат от ГЕРБ/СДС.

Той сподели, че е направил това защото партията се е изградила като най-голямата дясна партия в страната и трябва да се подкрепя.

Митов заяви, че до този момент не е имало разговори за министерски кресла, но партията трябва сериозно да се опита да състави правителство, но обръщане към БСП е невъзможно. Политикът препоръча да не се изолира ГЕРБ, защото резултатът ще бъде кабинет от типа на "Орешарски" или "Беров".

"На предизборни мантри не вярвам, необходимо е да се направи опит да се състави отговорно правителство, отстраняването на един човек не може да е политическа цел", каза Даниел Митов относно обединяване на останалите срещу ГЕРБ.

За него не е ясно точно каква партия е "Има такъв народ", за да може да се получи подкрепа на едно управление на тази организация, без да се изясни какви са идеите им.

Митов е убеден, че страната трябва да има управление и всички, които са получили значително доверие, имат отговорност да съставят правителство.

"В този момент на пандемия страната не може да остане на автопилот", категоричен бе Даниел Митов.

Относно служебно правителство, бившият участник в такова заяви, че то не може да свърши кой знае какво, освен да подготви следващите избори, а ако бъде сформирано правителство от другите политически сили, Митов е сигурен, че няма да има протести, свързани по някакъв начин с ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (23)

ГЕРБ ВДИГА..... ВЪЛНА....... ОТ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ....!!! .
БРАВО...!
НА БЪЛГАРИЯ СА НУЖНИ ИСТИНСКИ И МОЖЕЩИ БЪЛГАРИ........
10.04.2021 21:44 / Отговор
Мафиот до мафиота, и подлога до подлога на мафията, майно ле.
10.04.2021 23:14
Дрън дрън какво достойно има да си партиен номад, от ДСБ, през Куневата партия и сега ГЕРБ. Охранил се е като шопар, да не говорим как се изложи със становището на двамата сенатори с Георг Георгиев, пълни тъпаци.
10.04.2021 23:23
Ясно? Всички тези партии са в ЕНП. А Д. Митов е индивидуален член на ЕНП.

Не е като Мартин Димитров, който се прави на граждански кандидат, след като е бил председател на СДС!
10.04.2021 23:44
Всъщност, изложиха се двамата сенатори, обработени от скъпо платените лобисти на Бобокови.

Както се продъни и другият им поддръжник Цецоу.
11.04.2021 09:27
Ник* Прекрасна новина!
Успех, уважаеми г-н Митов!
10.04.2021 21:54 / Отговор
Все едно си е купил фабрика на 9 септември.
10.04.2021 23:15
Йес! Ще ти се. Г-н Д. Митов е човекът, облечен с доверието на Демократическата партия на САЩ.
10.04.2021 23:41
Първо Костов, след него и Стефан Янев бяха активирани да отлюспят Митов. Заедно с него направиха опит да отлюспят и Москов, и Ангеличин. Сега Москов е в нова партия - КОД, а Прошков и Митов са в ГЕРБ. В ДСБ на Костов останаха само той, Кънев и Атанасов - отбор ДС-арски подлоги и проксита. Санкин...

"Изгубенотто поколение на ДСБ" в Капитал казва много.
11.04.2021 07:53
Тартаковер Този беше подведен под съд, но "Цацаратурата" тогава не намери за необходимо да му потърси сериозна отговорност заради слугинажа му и изпълнението на поръчки. Сега отново е под знамето на групировката ! Така е, това е морала в ГЕРБ !
Затова след ГЕРБ трябва ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА !!!
10.04.2021 21:58 / Отговор
НАТО ЩЕ ДЕЗИНФЕКЦИРА СВОИТЕ РЕДИЦИ..... .
ЩЕ ЗАПОЧНЕ С ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ОТ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЙТО ОПРАВДА АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ ОТ РУСИЯ НА ПУТИН......
ПОСЛЕ БЪЛГАРОФИЛИТЕ ЩЕ СИ ПОЧИСТЯТ ЕВРОПЕЙСКАТА КЪЩИЧКА.....
10.04.2021 22:29
Таракане, Най-добре сам се определи, като ..."завистлив дърдорко"! Три успешни мандата, и дори и сега ГЕРБ е партията с най-голямо доверие! Но явно вие комунетата лъжата и в ДНК-то ви е навлязло, и ще продължавате да лъжете и мажете като до последно!
10.04.2021 22:32
Гнъс! Търкалан - мръсен автентичен червен трол!
10.04.2021 23:04
Ех, Паси, Паси! Гарелов е ясен. Илия ЛАЗАРОВ*
Снощи гледах Панорама по БНТ, една част от която беше посветена на 30 годишната от основаването на Атлантическия клуб в България. Гостуващите Соломон Паси и Иван Гарелов с основание бяха горди от дейността на Клуба за подготовката на българското обществено мнение за членството ни в НАТО... Беше спомената и с право ролята на президента д-р Желев Желев, както и ролята на министър-председателя Симеон Сакскобургкотски.
Направи ми впечатление обаче, че не бе споменато името на президента Петър Стоянов, благодарение на когото всъщност бе подадена молбата за членство в НАТО. Нещо повече: без неговата политическа далновидност и кураж това едва ли щеше да се случи.
10.04.2021 22:56 / Отговор
Продължение: Само десетина дни след като резреши тежката политическа криза на 4 февруари 1997 година, Президентът нареди на назначения от него служебен кабинет да подготви молбата на България за членство в Северноатлантическия алианс. Тук е мястото да припомня, че по онова време в България нямаше Парламент и страната фактически се управляваше от Президента, и назначения от него служебен кабинет. И така, на 17 февруари 1997 г. ....президентът Стоянов ги покани в Президентството и под негова диктовка молбата беше съставена. Много добре го е описал Филип Димитров в книгата си „Митовете за българския преход” (Изд. Сиела 2003, стр. 63)
10.04.2021 23:01 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати