Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Митов втори в листата на ГЕРБ, влиза с екпертиза, която се цени

Политика

Даниел Митов втори в листата на ГЕРБ, влиза с екпертиза, която се цени

Даниел Митов втори в листата на ГЕРБ, влиза с екпертиза, която се цени - Tribune.bg
Снимка:

„Партиите са инструменти за постигане на определени цели на базата на ценностен избор. Аз съм човек с консервативни и дясно-центристки нагласи. Имал съм своите цели в политиката и винаги съм се стремял да ги постигна. Няма да променя позициите си“. Това заяви бившият външен министър Даниел Митов пред Нова телевизия.

Митов е втори след Бойко Борисов в листата на ГЕРБ в 25-и МИР в столицата. Припомняме, че той е номиниран от правителството за специален представител на ЕС за Либия, но решение на Брюксел още няма.

„Нося със себе си експертиза, която се цени от ГЕРБ и Борисов. Така ще допринеса за кампанията“, разкри той.

„ГЕРБ има своите гласове и тежест, а в последните години се превърнаха в сериозна дясно-центристка партия, има капацитет за управление и привърженици в страната“, заяви Митов.

„Трябва да направим силна кампания, която да доведе до резултати. Сметки за след изборите още не могат да се правят“, коментира кандидатът.

„Не мога да разбира що за концепция е това с предателството?! Да предадеш кого и за какво. Не съм се клел в никого и в нищо, освен като станах министър в Народното събрание в името на народа“, заяви Митов по повод критиките към него от бивши негови колеги от ДСБ и ДБГ.

Той намекна, че е бил поръчан по повод разследването и делото срещу него за самолетни билети, купувани от МВнР по времето, когато той беше министър, и по което бе оправдан. Всеки гражданин трябва да си търси правата и да посочва проблемите. „Когато една система бъде ползвана, за да мачка политически хора, трябва да има граждански отговор“, каза той. И обяви, че ще работи за съдебна реформа.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати