Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Панов: На политическите спекуланти ще кажа само едно: Не търсете заек там, откъдето няма да изскочи!

Политика

Даниел Панов: На политическите спекуланти ще кажа само едно: Не търсете заек там, откъдето няма да изскочи!

Даниел Панов: На политическите спекуланти ще кажа само едно: Не търсете заек там, откъдето няма да изскочи! - Tribune.bg
Снимка:

„Аз съм председател на Националното сдружение на общините в България.  Колегите ми знаят, че отдавна съм се ангажирал с проблемите на всички български граждани, живеещи във всички общини. Ние - кметовете, сме най-близко до хората. По една или друга причина местната власт е гръбнакът на държавата в последните шест месеца. Във връзка с опитите за политически спекулации относно днешната ми срещата с г-н Мустафа Карадайъ, съм длъжен да подчертая, че срещата ни беше именно в качеството ми на председател на Националното сдружение на общините“.

Това написа в публикация във Фейсбук кметът на Велико Търново Даниел Панов по повод срещата си днес с Карадайъ и кандидати за депутати на ДПС .

„Като кандидат-президент Мустафа Карадайъ заяви желание да се срещнем и да разговаряме за проблемите пред българските общини.

Както се срещнах с г-н Карадайъ, така съм готов на срещи и с Румен Радев, и с проф. Анастас Герджиков и с Луна Йорданова, ако поискат такава“, пише градоначалникът.

„Като кмет на Велико Търново и председател на НСОРБ съм посрещал в кабинета си или съм се срещал и с Румен Радев, и с Бойко Борисов, и с почти всички политически лидери в страната.

На политическите спекуланти ще кажа само едно: Не търсете заек там, откъдето няма да изскочи!“, посъветва Панов. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети