Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Смилов: С бойкота БСП цели да свали правителството

Политика

Даниел Смилов: С бойкота БСП цели да свали правителството

Даниел Смилов: С бойкота БСП цели да свали правителството - Tribune.bg
Снимка:

Партията стана по-радикална и по-екстремна

С бойкота БСП целят да свалят правителството, това предположи политологът Даниел Смилов пред bTV, който не вижда иначе причина да продължават социалистите да не ходят в парламента.

„Това, което аз мисля е, че целят някакъв тип постигане на революционна ситуация, в която да може да се свали правителството, по-радикална, по-екстремна позиция на партията“. 

„Проблемът е, че БСП от центъра се изнесе на една по-радикална, по-екстремна позиция и започна да прилича на друг тип партия“, добави той и подчерта, че програмата на червените вече не прилича на социалистическа. 

Той изрази мнение и че няма смисъл от продължаващия бойкот. 

„БСП имаха аргумент с преференцията, но сега покрай ветото на президента това стана ясно, че ще бъде оттеглено, отбелязаха си червена точка и нормално беше да влязат обратно в парламента“, посочи политологът.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, бойкот

Коментари (2)

Илия Парев Ще свалят те много им разбира главата
26.02.2019 10:23 / Отговор
ИСТИНАТА Категорично БКП/БСП НЕ Е АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ. НИНОВА И ГЕЧЕВ ИМАТ КЪСА ПАМЕТ ЗА ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА, ПОГРОМНОТО Й РАЗГРАБВАНЕ И ФАЛИРАНИТЕ БАНКИ С УЧАСТИЕТО НА РУМЕН ГЕЧЕВ. ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ СА ФИНАНСИРАНИ ОТ "ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ГРИПЕН". НА ПЪРВО МЯСТО Е ЛИЧНОТО ИМ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ И РУСИЯ ПРЕД ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. "НАРОДЪТ" ВИНАГИ Е БИЛ УПОТРЕБЯВАН ОТ ТЯХ. ТОВА Е НАЙ-ОПАСНАТА ПАРТИЯ ЗА Б-Я. ОПАСНАТА КОМБИНАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ: ИМПЕКСОВА+РАДЕВ =РЕШЕТНИКОВ. ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА УСПЕШНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!
27.02.2019 07:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати