Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Вълчев: У нас няма друг политик от мащаба на Борисов

Политика

Даниел Вълчев: У нас няма друг политик от мащаба на Борисов

Даниел Вълчев: У нас няма друг политик от мащаба на Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Най-големият проблем на БСП са вътрешнопартийните борби, смята бившият министър на образованието

„В партийното пространство няма политик с мащаба на Борисов. Може да го харесваме, може да не го харесваме, но той има качествата да побеждава на изборите, защото се видя, че той издърпа цялата кампания на партията си.“ Така проф. Даниел Вълчев, декан на Юридическия факултет в Софийския университет и бивш министър на образованието, коментира евровота пред bTV.

Според него на изборите за Европейки парламент у нас не е имало изненади.

Относно резултатите на БСП Вълчев изрази мнение, че най-големият проблем на социалистите са вътрешнопартийните борби. „При положение, Сергей Станишев е шеф на европейските социалисти, а ти въобще да не искаш да го допуснеш в листата за евроизборите, как ви се вижда? Това не са добри неща и логично те доведоха до тези резултати на БСП”, коментира той.

Вълчев коментира и проекта Демократична България. „Този опит засега е по-скоро е успешен, но не трябва да се надценява, защото те имат около 110 хил. гласа, но на фона на гласовете за други подобни опити като Реформаторския блок има какво да се желае”, каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

ЖАНА ГЪЗОМИЙНИК!!!
29.05.2019 14:45 / Отговор
Мъж Това е истината.
30.05.2019 22:43
Мъж Борисов без Цветанов изнесе един изборите на гъба си. И победи!
БСП си избраха Йончева за новата копиехвъргачка след Мая и Корнелия и отново загубиха.В тази партия защо най-устатите и нахални жени стават водачки?Няма ли мъже в БСП?Има, но явно ги е страх от тези жени.Резултатът го виждаме.
30.05.2019 22:50 / Отговор
ИСТИНАТА ЗАКОН: При наследяване на имот, банкови с/ки и др., се наследява и пасиви и негативи. Същото важи и наследената БСП от ком.партията БКП, с която 140 г.се гордеят. НАСЛЕДИХА ФАЛИТ, А БСП РАЗГРАБИ ЧРЕЗ ПРИВАТИЗАЦИЯ. ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА МЯСТО В НС!
31.05.2019 08:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети