Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниела Дариткова: Цветан Цветанов работи в полза на ДПС

Политика

Даниела Дариткова: Цветан Цветанов работи в полза на ДПС

Даниела Дариткова: Цветан Цветанов работи в полза на ДПС - Tribune.bg
Снимка:

„Това, което виждам е само повод за разочарование“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ

„Цветан Цветанов тръгна по пътя на анти ГЕРБ реториката за печелене на политически дивидент. Той работи в полза на ДПС. Разколебава нашия електорат, а втвърдява електората на движението. Това е некоректно“, заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова по Би Ти Ви.

„Цветанов беше вторият човек в партията и председател на ПГ на ГЕРБ. Той имаше всички възможности да определя посоката на партийното поведение и в тази си роля той разполагаше с огромна власт. Това, което виждам сега е само повод за разочарование“, допълни Дариткова, която разкри, че са се чували с бившия втори в ГЕРБ след неговото напускане и са обсъждали нейни телевизионни участия, но сега не комуникират.

Според Дариткова ГЕРБ е консолидиран и готов за парламентарните избори и няма опасност Цветанов да разбие партийните структури.

По нейните думи се прави всичко възможно, за да се гарантира конституционното право на всеки български гражданин да гласува, но „не може да се предвиди всяка една ситуация, случва се дори в изборния ден при сегашните условия на някой да му се случи нещо и да не може да стигне до изборната урна, а законодателят не може да предвиди всички тези детайли“.

„Карантинираните трябва да бъдат извадени от избирателните списъци, за да няма злоупотреби и двойно гласуване, смята председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

„Затова сме предвидили тези заявления за гласуване по механизъм, който гарантира участието на карантинираните, да бъдат проверявани от РЗИ, защото те имат достъп до портала, който описва всички случаи на коронавирус в момента. Карантинираните ще бъдат изваждани от основния списък. Затова са необходими три дни и този срок няма как да бъде пренебрегнат“, заяви Дариткова в отговор на въпроса как ще гласуват тези, които са се заразили с COVID-19 два дена преди изборите.

В следващият парламент ГЕРБ отново може да се коалират с „Обединени патриоти“ и такава възможност е напълно реална, смята Дариткова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Stan то контраатаката е най-добрата защита, ама в случая е без въображение - същото, с обратен знак
28.01.2021 11:50 / Отговор
Сигнал Има разочарован в случая и това е Цветанов от поведението на ГЕРБ.В полза на ДПС сте само вие и си пазете електората защото той се разколебава от политическите методи и манипулации на вашата партия.
28.01.2021 12:21 / Отговор
Бойко Борисов Е В ОСТАВКА Колко е смешна тази дариткова как се оправдават с Цветанов просто си кажете че искате да си купите малко гласове в полза на ГЕРБ и готово сега Цветанов вие е черна точка нали защото иска да ви изкара мръсните схеми наяве ...
28.01.2021 14:24 / Отговор
Цитрус Пишман лекарката тръгнала да говори за разочарование. Цветанов в последно време пое уникални инициативи в полза на народа и в контра на престъпността, демек ВАС.
28.01.2021 14:43 / Отговор
Пипера Лельо Дариткова, не се изказвайте некомпетентно не Ви подхожда на възрастта да говорите глупости публично. Време е малко да се осъзнаете на кой свят живеете. Ако не беше Цветанов щеше да си още в болницата и да прецакваш здравето на хората защото си некадърна.
28.01.2021 14:46 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети