Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дано някой не си е дарил заплатата: След няколко часа Петков смени сметката

Политика

Дано някой не си е дарил заплатата: След няколко часа Петков смени сметката

Дано някой не си е дарил заплатата: След няколко часа Петков смени сметката - Tribune.bg
Снимка:

Според Лена Бориславова спешната смяна се наложила, защото се появила опорка, че старата сметка е сбъркана

Банковата сметка за дарения по една заплата за оръжия за Украйна вече не е актуална. VDU 0515 Kiev; IBAN: UA133223130000025203000000021; SWIFT: EXBSUAUX, публикувана от премиера Кирил Петков преди 6 часа, беше сменена около 22:00 часа. Новата сметка министър-председателят пусна на снимка, но без никакво обяснение.

Смяната идва след въпроси в социалните мрежи за произхода на сметката. Писателят Григор Лилов посочи, че банковата сметка фигурира единствено в профил в социалната мрежа от Нигерия.

В коментар в социалните мрежи под пост на Теодор Михайлов, Лена Бориславова заяви, че и двете сметки били подадени от украинското посолство.

На въпрос защо е трябвало сметката да се сменя без никакво обяснение, Бориславова продължава: „Защото започна тази опорка с фалшивата сметка. Утре посолството ще публикува и двете сметки - за да са спокойни всички“.

Освен това Бориславова заявява, че критиците на Петков повтаряли опорки.

Тя развенчава и твърдението на Петков, че той започвал кампанията. „Как според вас избрахме сметката? Поискахме информация от посолството им“, написа тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети