Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дъщерята на Юрий Асланов - Леона напуска партията на Стефан Янев

Политика

Дъщерята на Юрий Асланов - Леона напуска партията на Стефан Янев

Дъщерята на Юрий Асланов - Леона напуска партията на Стефан Янев - Tribune.bg
Снимка:

Леона Асланова – дъщерята на политолога Юрий Асланов – обяви, че напуска ръководството на ПП „Български възход”. Тя става втората дама след Ралица Симеонова, която решава да го напусне.  

Симеонова се отказа от партията на Янев - заради партийни отломки и компрометирани личности

„В политиката има много възможности, но всяка една възможност има цена и е въпрос на избор, дали искаш да я платиш”, написа тя в профила си във Фейсбук.

„5 месеца интензивен политически опит засега ми е достатъчен. Ценностите ми непокътнати - надявам се България да остане парламентарна република, с реална демокрация и някак да се изчисти от беззаконието превзело всичко и да спре радикализацията в езика, действията и нагласите. Надявам се, програмата за иновативна България, която създадохме, да види бял свят във вида, в който беше концептуално замислена.

Няма да чуете да казвам лоша дума за хората, с които до вчера работих - решението ми, повтарям, е лично и базирано на принципи. Има неща, които не мога да подкрепя във формацията и които съм изразила открито многократно пред колегите. Те не касаят всичко и всички, а отделни хора, решения, процеси, които са в противоречие с моите разбирания за редно и нередно, за добро и зло, черно и бяло.

Цял живот се пазих от мръсното в българската политика и исках да стоя далеч от нея, решение което трябваше устойчиво да продължа да следвам, но ядът от последната година, че отново губим време и експериментираме с живота на следващите поколения по безобразен начин и абсурдното беззаконие и некомпетентност превзели институциите на българската държава, ме изкараха далеч от зоната ми на търпимост. На тези избори няма да гласувам за пръв път от началото на демокрацията и за да си почина от темата - “замразявам” всички кандидат-депутати, че фейсбук се обърна на истеричен политически водевил.

За всички, които смятат, че съм участвала в нещо лошо - извинявам се. За всички, които мислят, че е трябвало да остана, защото е нещо хубаво - извинявам се.

Всеки, който ме познава знае, че не взимам решенията на тълпата, а своите лични. Ще се концентрирам върху работата си в Innovation Starter и моля за почивка от политическата истерия в България. Връщам се в моя балон на предприемачеството, където България е позитивна, иновативна, модерна и можеща. Някак по-добра, напред в бъдещето и света”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети