Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДБ: Ако бъдем поканени от „Има такъв народ” за разговори, ще се отзовем

Политика

ДБ: Ако бъдем поканени от „Има такъв народ” за разговори, ще се отзовем

ДБ: Ако бъдем поканени от Има такъв народ за разговори, ще се отзовем - Tribune.bg
Снимка:

Ако бъдем поканени от „Има такъв народ” за разговори, ще се отзовем, сериозно ще се отнесем към техните предложения и дали можем да ги подкрепим. Това заяви депутатът от „Демократична България” Атанас Атанасов пред NOVA.

Той коментира, че партията на Слави Трифонов, както и „Изправи се! Мутри вън!” са партиите, родени от протестите.

При евентуален трети мандат, Атанасов каза, че с БСП и ДПС преговори няма да водят.

„Ако ИТН тръгнат към реализиране на концепция за управление, т.е. това означава концепция и определени фигури, тези разговори биха станали много по-ясни и в този смисъл моят призив е да се направи такъв опит“, коментира пред БНТ лидерът на ДБ Христо Иванов.

По думите му шестте изминали парламентарни дни са показали, че „мнозинство на промяната не може да се очаква“.

Според него в сегашната ситуация е трудно да се говори за промяна, защото „новите партии, тези партии, които се идентифицираха като тези партии на протеста, нямат мнозинство в този парламент и ще трябва да търсят подкрепа от някои от системните досегашни политически играчи, което върви с определени негативи“.

„Мандатът отива при ИТН, колегите трябва да направят концепцията как трябва да се случи това от тяхна гледна точка“, каза Иванов. „Ние трябва да кажем, че сме готови с конструктивно усилие в това отношение, без да поставяме някакви ограничаващи условия, разбира се, това не означава, че ние при всяко условие ще сме съгласни да подкрепим всяко управление“, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

112 Свидетели сме на безпрецедента атака с/у свободата на словото. Сайтът Биволъ е ударен -- след заплахите да се свали статията “Доган, Пеевски, Борисов, Булгартабак, контрабанда и финансиране на тероризма”, уличаваща симбиозата м/у една мутренска банка и властта на Борисов. Атанас Чобанов е блокиран от Фейсбук. Всичко това може единствено да се случи с намесат на службите за "сигурност" в България -- които обслужват мутропотока и дълбоката държава.

Същевременно, предаването на Веселин Дремджиев вече не е в ефир, поради неплащането на заплати на журналисти от TV+ от собственика на телевизията. Виждме как се удрят малкото острови наа свободната журналистика, докато в национален ефир дефилират нон стоп е армията от червени боклуци на Борисов.
24.04.2021 09:58 / Отговор
Неравноделни идиоти И защо рИвеш?Гошко Любенов е добър заместник!Само му подавайте топки и той ще ги поеме!
24.04.2021 10:00
Ясно? Фейсбук е длъжен да блокира всички фейк-новини.
24.04.2021 10:13
Много е 112 ВЕСЕЛИН АСЕНОВ ДРЕМДЖИЕВ от Варна е агент Богдан на ДС. Предаването му беше силно лансирано в Дневник. Чести гости му бяха други агенти на ДС като Сашо-11 /Илиян Василев/ и възпитаници на Стоян Денчев, също от ДС и Мултигруп. Та 112 място е много за тази клика.
24.04.2021 10:18
! В един и същи ден свалиха сайта Биволь и Веско Дремджиев от ефир. Щото не им уйдисват на мафиотските схеми. Мутрата Борисов в епизод пореден как налага цензура към всичко което критикува режима му!
24.04.2021 10:42
! А пък "колегиалното" мълчание около блокирането на сайта Биволъ най-красноречиво обяснява 112-тото място. Простите тролове на ГЕРБ отдавна няма смисъл да се коментират.
24.04.2021 10:47
Покажи всички
Безпаметно! Безпрецедентно нахвърляне с просташаки и неадекватни злобни въпроси на водещия панорама срещу г-н Даниел Митов!
24.04.2021 10:11 / Отговор
165.........Г А Д Н И.......... М А З Н И......... Л Ъ Ж Ц И.............. +............ ПРЕЗИДЕНТ... .
ЩЕ ДОКАРАТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА..., ЗА КЕФ НА РУСИЯ, СЪРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ.....
24.04.2021 10:54
Ха, ха! Славун, Маямата, Капон-Бабикян, Т. Дончева се родили от протеста??? Какви младенци'!
24.04.2021 10:18 / Отговор
attropo Само да обърна Фнимание на лиляво-пембените тролчета:
Ще ви блокират и трият глупостите от световната мрежа както вашите *многу кумпитентни* сайтове блокират и *банват* всеки,които не лиже гъза на червения олигарх прокопиефЪ или каже нещо против *лайнявото трио* и гаргамел боъкикев!
24.04.2021 12:51 / Отговор
attropo И още нещо - кои са *вашите говорители*?
генчо миндюф дайнуф - червеногъзо копиле,смукало от червените цицки,татуирано като канибал-полинезиец,сменил сто партии,известен с пианските си изцепки!
Да продължавам ли?
24.04.2021 12:55 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети