Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДБ и Борис Бонев се събраха: Саботират онлайн заседание в знак на протест

Политика

ДБ и Борис Бонев се събраха: Саботират онлайн заседание в знак на протест

Снимка:

Независимият съветник Борис Бонев и групата на „Демократична България“ се обединиха, за да саботират днешното заседание на Столичния общински съвет.

Според тях мястото на всеки, който държи на демокрацията и правовия ред, е на улицата, съобщи Методи Лалов, председател на групата на обединението в СОС, съобщава Дневник.

Мнозинството в СОС (ГЕРБ-СДС, ВМРО и "Атака") силово взема решения, нищо, че те са във вреда на хората, посочи Лалов. Същите причини за бойкота си изтъкна и Борис Бонев от „Спаси София“ пред изданието. Вчера той е имал разговори с „Демократична България“ за съгласуване на действията.  


Коментари (3)

Христо Всезнайков-иванов Как бе,говеда с говедата ще правите това,ако няма демокрация.Как изглежда демокрацията според вас?Да се слуша само вашето мнение,пък било то и малцинствено?Хайде опечете си празните междуушия и се постарайте повече!Злобата ще ви изиграе лоша шега!
23.07.2020 13:26 / Отговор
Мишо Цирк Балкански пасти да яде, след изпълненията на Христо Иванов!
24.07.2020 13:33 / Отговор
Марто Много отговорна постъпка от страна на Борис Бонев и "Демократична България", няма що! Ние им плащаме заплатите, за да не ходят на работа!
24.07.2020 14:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още