Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДБ отказа за лидерска среща: На изпроводяк сега освен панихида не виждам какво да направим

Политика

ДБ отказа за лидерска среща: На изпроводяк сега освен панихида не виждам какво да направим

ДБ отказа за лидерска среща: На изпроводяк сега освен панихида не виждам какво да направим - Tribune.bg
Снимка:

„Демократична България" няма да се отзоват на поканата на Корнелия Нинова за обща лидерка среща:   

„Не отказваме разговор, но шансовете БСП да получат подкрепа от нас не са големи предвид различията ни. На този етап не виждаме условия да се включим в такава лидерска среща. Предпочитаме срещи в двустранен формат”, заяви Христо Иванов в кулоарите на парламента. Опция било и тристранна среща - и с ПП.

„Този парламент не успя да излъчи правителство. На изпроводяк сега освен панихида, не виждам какво можем да направим”, коментира той

Христо Иванов напомни за идеята си още след изборите на 2 октомври да има среща във формат КСНС, на която да се определят приоритетите за страната. Според него разговори трябва да се водят с идеята да произведат резултат, а не да се говори само с идеята за избори.

Запитан дали присъствието на Борисов на срещата го притеснява, Иванов отговори: „Нямам притеснения, но не виждам какво тази обща среща би могла да произведе”.

По повод местните избори и решението на ПП да водят разговори за съвместно явяване съпредседателят на ДБ обясни, че това ще бъде обсъдено в коалицията. За нас е ясно, че трябва да се търсят кооперации и подпомагане, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати